5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIubirea, masurata in declaratii

Iubirea, masurata in declaratii

Pentru liceenii de la Liceul Teoretic „Henri Coanda“ din Craiova, ziua de marti, 13 februarie, a avut trei ceasuri bune. Si-au prezentat persoanele iubite profesorilor si colegilor, au ales Cuplul Anului si au dansat pe muzica formatiei DJ Project si a DJ-ului Vali Barbulescu.


Tinerii de la Liceul Teoretic „Henri Coanda“ au deschis Festivalul Indragostitilor organizat in aceasta perioada in Banie de Primaria si Consiliul Local Craiova si Directia Judeteana pentru Tineret Dolj. Sase cupluri au incercat sa demonstreze pe parcursul a câtorva ore de spectacol ca merita titlul de Cuplul Anului si ca iubirea lor este mai mare si mai puternica decât a celorlalti concurenti. Regula concursului a fost simpla. Liceenii de la „Henri Coanda“ care au vrut sa isi testeze iubitii, fie ei de la alte licee sau chiar studenti, au prezentat colegilor si membrilor juriului, alcatuit din profesori, povestea lor de iubire si cât de romantici si de indragostiti sunt. Concurentii a trebuit sa faca partenerilor o declaratie de dragoste, sa treaca prin proba de foc a dansului si sa isi pecetluiasca legatura lor cu un gest sau o promisiune de iubire.


„Ne-am intâlnit intâmplator si vreau sa-ti spun ca te ador“


De la iubire nascuta on line, la priviri insistente pe ringurile de dans din cluburile din oras, pe holurile liceului sau intâlniri pe malul marii, cele sase cupluri si-au prezentat povestile de iubire si au incercat sa impresioneze juriul cu declaratii de dragoste lacrimogene sau din SMS-uri. „Ne-am intâlnit intâmplator si vreau sa-ti spun ca te ador“; „Esti iubirea vietii mele si fiecare clipa petrecuta cu tine este minunata. Te iubesc“; „ Ai umplut un gol din viata mea si clipele noastre de iubire sunt rupte din soare“ sau un mesaj simplu „Esti minunata. Te pup dulce“ au fost doar câteva dintre vorbele dulci pe care si le-au spus indragostitii pentru a convinge juriul si publicul de iubirea lor.


Altii au aratat insa ca iubirea lor este mai presus de cuvinte si, in loc de declaratii, au zâmbit si s-au bâlbâit ori au aratat cât de bine se potrivesc in… pasi de dans. Iubirea i-a cuprins si pe tinerii din public, care au fost provocati la un concurs pe teme de iubire, iar cei care au stiut sa raspunda la intrebarile „In ce localitate erau Romeo si Julieta?“ sau „Care este corespondentul Sf. Valentin in traditia româneasca?“ au primit premii din partea organizatorilor. In plus, profesorul cel mai iubit din liceu desemnat dupa intensitatea aplauzelor liceenilor a fost premiat cu un tort.


DJ Project a incins atmosfera


Din spectacolul liceenilor de la „Henri Coanda“ nu au lipsit dansurile pentru toate gusturile, hip-hop, latino, break dance si chiar french can-can. Momentul de vârf al serii a apartinut insa formatiei DJ Project, alaturi de care tinerii au cântat si au dansat aproape un ceas demonstrând inca o data ca mix-urile lui Gino Manzotti si ale lui DJ Max fac parte din viata lor. Fiecare piesa cântata de Elena a fost sustinuta de aplauzele si tipetele liceenilor care recunosteau inca de la primele ritmuri hituri ca „Lumea ta“, „Privirea ta“, „Spune-mi tot ce vrei“. La finalul spectacolului, dupa festivitatea de premiere, DJ Vali Barbulescu a incins platanele si atmosfera printre indragostitii din Casa Studentilor si le-a reamintit iubaretilor ritmurile pe care s-au cunoscut in cluburile din oras sau in serile de vara de pe litoral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS