24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Reactii on-line

Articolul „Rapus de viteza“, publicat ieri in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


cineva


Sincere condoleante familiei lui Bogdanel si prietenei lui. Ii doresc din suflet sa fie puternica si sa treaca peste toate astea, dar… pacat ca doar timpul le va rezolva pe toate.


Inca nu imi vine sa cred ce s-a intâmplat si cât de crud poate fi destinul uneori in privinta unora. Cu certitudine el nu a avut decât vina ca rula cu o viteza asa de mare, insa oricine ar fi vinovat atunci când moare un tânar… clar, este o tragedie… tinerii nu ar trebui sa moara… ar trebui sa fie lasati sa isi traiasca viata pâna la capat.


Bogdanel era un baiat chiar cuminte si in banca lui… pacat ca a murit… eu inca sunt socata… De asemenea, condoleante prietenilor lui din Lapus.


Unbaiat


Am facut un accident asemanator in spate la teatru, la 180 km/h. M-am rasturnat si nu am patit nimic, nici eu, nici cel care era cu mine in dreapta. Am reusit si sa fugim, nu aveam nici permis… Aici mai conteaza si soarta, cum iti este dat de la Dumnezeu. Iar cu treaba cu linia de tramvai, este corecta, nu era el vinovat. Vinovat este soferul Opelului ca nu s-a asigurat la schimbarea directiei. Am fost intr-o masina intr-un accident similar in fata la Rio, pe Calea Bucuresti, mergeam pe linia de tramvai, iar in fata noastra a aparut un Seat, care a sarit 20 de metri, si in acest caz nimeni nu a patit nimic, cu ajutorul lui Dumnezeu.


Radu Demetrescu


Condoleante si Dumnezeu sa il odihneasca in pace.


Se pare ca toti care il cunosteau ii tin partea. Opinia mea absolut impartiala: la 19 ani, 170 km/h pe limita de 50 este extraordinar de mult. Eu am 27 de ani si permis de la 19, viteza maxima atinsa – 140 km/h. Nu as vrea sa platesc poate chiar cu viata pentru teribilismul si prostia unui pustan ca Bogdan, trebuie sa invatam toti si din greselile altora. Rugamintea mea ar fi ca oamenii cu cascheta sa iasa mai des in strada si sa ia masuri cu oricine greseste, netinând cont de cine sunt parintii lui, pentru ca vor contribui si ei la o nenorocire ca asta. Este o lectie poate si pentru parintii care isi scapa mereu copiii teribilisti din toate prostiile pe care le fac. Drum bun tuturor si inca o data Dumnezeu sa-l ierte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS