10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cascada colorata


Turistii care au avut ocazia sa viziteze West Virginia au avut ocazia sa admire o superba cascada multicolora. Dupa cum informeaza Libero.it, desi la inceput cei mai multi au considerat ca este vorba de o alta creatie miraculoasa a naturii, treptat si-au dat seama ca lucrurile nu stau tocmai asa. Cascada este naturala, nu insa si culorile ghetarilor de aici. Acestia sunt creatia unui locuitor din Rivesville, pe numele sau Riche Demary. De ceva timp, acesta si-a dorit sa coloreze cascada aflata pe drumul national 19, care in mod obisnuit este alba. De opt ani, Demary coloreaza cu tonalitati diverse ghetarii ce coboara din cascada. De mentionat ca el nu foloseste vopsele toxice pentru acest hobby al sau, ci doar coloranti alimentari diluati in apa. Rezultatul muncii sale este o cascada unica in felul sau.


Sicrie reciclabile din carton


O societate australiana de pompe funebre propune clientilor sicrie din hârtie si carton reciclabil, informeaza site-ul Yahoo!News. „Astfel de sicrie ajuta la reducerea emisiilor de substante poluante. Sicriele din carton nu produc deseuri toxice, asa cum se intâmpla in cazul unei inmormântari clasice sau a unei incinerari“, a declarat Rob James, directorul Simplicity Funerals. El a precizat ca sicriele au un aspect clasic si sunt facute din fibra de lemn din care 90 la suta provine din materiale reciclate. Pretul unui cosciug din carton este acelasi cu cel al unuia traditional. In fiecare an, 1,6 milioane de tone de hârtie sunt reciclate in Australia.


New York Times – doar editie on line in cinci ani


Ziarele tiparite pierd tot mai mult teren in fata internetului. Editorul ziarului New York Times, una dintre cele mai cunoscute publicatii din lume, a anuntat ca in cinci ani, ziarul sau nu va mai aparea pe tarabe, ci doar on line. „Internetul este un loc minunat si noi suntem inaintea tuturor“, a declarat Arthur Sulzberger, precizând ca numarul cititorilor on line a crescut la 1,5 milioane, fata de 1,1 milioane de abonati ai editiei tiparite. „Nu stiu daca in cinci ani vom mai tipari Times si vreti sa stiti ceva? Nici macar nu imi pasa“, a spus editorul. Problema managerului este cum sa gestioneze tranzitia de la ziarul tiparit la varianta on line.


Anna Nicole Smith a incetat din viata


Fosta vedeta Playboy, Anna Nicole Smith, a incetat din viata joi, la 39 de ani, dupa ce si-a pierdut cunostinta intr-un hotel de la Hollywood, a anuntat avocatul acesteia, Ron Rale. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Anna a fost transportata de urgenta la spital, unde medicii nu au facut decât sa constate decesul. Medicii legali au precizat ca in prezent este in curs de desfasurare o ancheta pentru a fi stabilita cu exactitate cauza mortii, ieri fiind programata autopsia. Una dintre garzile de corp ale vedetei a incercat sa o resusciteze.


Penelope Cruz – pe o plaja de nudisti fara sa-si dea seama


Atunci când a privit fotografiile pe care le-a facut in timpul vacantei sale in Caraibe, actrita Penelope Cruz a ramas socata. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, fermecatoarea actrita, nominalizata la premiile Oscar pentru rolul din filmul „Volver“, si-a dat seama ca se afla pe o plaja de nudisti.


„Un membru al familiei ne-a facut o fotografie mie si surorii mele. Nu ne-am dat seama ca prin spatele nostru trecea un barbat complet gol. Nu stiam nici macar ca ne aflam pe o plaja de nudisti. Am descoperit acest lucru abia dupa ce am privit fotografiile“, a declarat Penelope Cruz.


Angelina Jolie ar suferi de anorexie


Actrita americana Angelina Jolie ar suferi de anorexie. Dupa cum informeaza site-ul tgcom.it, de luni bune actrita nu mai manânca regulat, din cauza stresului provocat de moartea mamei sale. Actrita cântareste in prezent doar 53 de kilograme si si-a pierdut formele voluptuoase. Iubitul sau, actorul Brad Pitt, s-a declarat si el preocupat de situatia Angelinei. „Incearca sa-i programeze mesele, insa pe ea nu o intereseaza“, a precizat o sursa pentru revista Star. „Când o imbratisezi iti este teama sa nu se frânga. Nu a mai avut pofta de mâncare de mult timp. Când este depresiva sau stresata, situatia devine si mai grava“, a spus un apropiat al cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS