Acasă Local Patru incendii in 24 de ore

Patru incendii in 24 de ore

Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din comuna Corlatel, judetul Mehedinti, a intervenit marti pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in satul Valea Anilor, pe o suprafata de aproximativ trei hectare. Focul a fost lichidat de sase cetateni, coordonati de viceprimar si de lucratorii postului de politie. Exista pericolul propagarii focului la padurea de foioase din apropiere. Nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale.


Tot marti, in satul Fata Cremenii a izbucnit un incendiu, arzând vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ 0,5 ha. Focul a fost stins de 15 cetateni, doi lucratori ai postului de politie si de secretarul comunei. Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din comuna Ilovat a mai intervenit si pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in satul Borcanesti, pe o suprafata de aproximativ 1 ha.


Marti noapte, Pichetul de pompieri Orsova a stins un incendiu izbucnit la un autoturism proprietate particulara din municipiul Orsova din cauza unui scurtcircuit. Focul a fost lichidat, existând pericolul de a se propaga la celelalte autovehicule aflate in parcare.

Exit mobile version