21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru incendii in 24 de ore

Patru incendii in 24 de ore

Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din comuna Corlatel, judetul Mehedinti, a intervenit marti pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in satul Valea Anilor, pe o suprafata de aproximativ trei hectare. Focul a fost lichidat de sase cetateni, coordonati de viceprimar si de lucratorii postului de politie. Exista pericolul propagarii focului la padurea de foioase din apropiere. Nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale.


Tot marti, in satul Fata Cremenii a izbucnit un incendiu, arzând vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ 0,5 ha. Focul a fost stins de 15 cetateni, doi lucratori ai postului de politie si de secretarul comunei. Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din comuna Ilovat a mai intervenit si pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in satul Borcanesti, pe o suprafata de aproximativ 1 ha.


Marti noapte, Pichetul de pompieri Orsova a stins un incendiu izbucnit la un autoturism proprietate particulara din municipiul Orsova din cauza unui scurtcircuit. Focul a fost lichidat, existând pericolul de a se propaga la celelalte autovehicule aflate in parcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS