14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCarabinierii au recunoscut ca au impuscat un severinean

Carabinierii au recunoscut ca au impuscat un severinean

Dupa ce presa din România a scris despre severineanul de 23 de ani impuscat in cap, intr-un oras din Italia, la sfârsitul saptamânii trecute, oficialii italieni au inceput sa se miste. Un translator al carabinierilor i-a sunat pe parintii tânarului din Drobeta Turnu Severin si i-a anuntat ca Valentin Mirel Tarabâc a murit intr-un spital din Perugia.


Italianul care a contactat familia a spus ca „mâine (astazi – n.r.), la ora 11.00, se va face necropsia baiatului“ si ca ii vor anunta ulterior cum pot sa-l ia acasa pentru inmormântare.


„Ne-a sunat un italian, care a spus ca este translatorul carabinierilor, si ne-a spus ca fratele meu este mort si mâine ii vor face necropsia. Sotul meu a si plecat cu o masina de la Concordia, din Severin, pentru a ridica trupul fratelui meu“, a declarat sora românului impuscat.


O publicatie italiana a scris despre românul impuscat si despre ceilalti doi ca ar fi furat autoturismul in care au tras carabinierii si ca ei erau urmariti mai de mult timp pentru furturile comise pe teritoriul Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS