5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Sarpe boa gasit inghetat


Patru muncitori care curatau zona din jurul râului Great Miami din sudul statului american Ohio au gasit un sarpe boa constrictor de doi metri si jumatate inghetat, informeaza site-ul news.enquirer.com. „Nu ne-am asteptat sa gasim asa ceva“, a declarat Chris Miller, unul dintre muncitori, care a ramas uimit când a gasit sarpele. Purtatorul de cuvânt al unei societati care se ocupa de ingrijirea animalelor a declarat ca exista o explicatie pentru acest „fenomen“: serpii boa nu se incolacesc când este frig si nici nu pot sa-si incalzeasca trupul de la surse de caldura externe, precum soarele sau pietrele.


Zboruri fara plânsete de copii


Star Tour, una dintre cele mai importante companii de transport aerian din Danemarca, a dezvaluit publicului ca intentioneaza sa creeze o clasa speciala „fara copii“. Dupa cum informeaza site-ul terra.net.lb, obiectivul companiei este acela de a le face pe plac clientilor care nu doresc sa fie deranjati de plânsete de copii in timpul zborurilor lungi. „Le oferim clientilor nostri posibilitatea de a se bucura de liniste in timpul zborului, pentru ca in ultimii ani din ce in ce mai multe familii cu copii calatoresc cu avionul, in special spre destinatii indepartate, precum Thailanda“, a declarat directorul Star Tours pentru AFP. Compania aeriana are de gând sa lanseze acest serviciu, numit „Clasa X“, in urmatoarele doua saptamâni, pentru zborurile catre Capul Verde, Malaiezia, Insulele Mauritius si Thailanda. Cei care vor zbura la „Clasa X“ se vor imbarca de la un terminal special si vor avea dreptul sa ia bagaje cu zece kilograme mai grele decât in mod obisnuit.


Usher – premiat pentru contributia adusa teatrului


Miscarea inspirata a lui Usher de a aparea in musicalul „Chicago“ jucat pe Broadway ii va aduce cântaretului Premiul Spirit, pe care urmeaza sa-l primeasca in cadrul celei de-a saptesprezecea gala anuala organizata de National Association for the Advancement of Colored People (Asociatia Americana pentru Promovarea Persoanelor de Culoare). Dupa cum informeaza site-ul starpulse.com, anul trecut cântaretul R&B si-a uimit fanii jucând rolul avocatului „Billy Flynn“ in productia de pe Broadway, iar anul acesta urmeaza ca Usher sa fie premiat pentru contributia adusa teatrului. In cadrul aceleiasi gale va fi premiat si scenaristul si regizorul George C. Wolfe, care va primi distinctia pentru intreaga sa cariera.


Paris Hilton – cea mai buna in pat


Producatorul Joe Francis a ajuns in pat cu aproape toate starletele din Statele Unite. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, el a declarat recent ca Paris Hilton, mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, este cea mai priceputa in arta amorului. Joe nu se sfieste sa faca astfel de comentarii legate de partenerele sale de sex. In opinia sa, actrita Lindsay Lohan este „ok“ atunci când vine vorba de „talentul“ de a face sex, iar cea mai „slaba“ la pat este Tara Reid. Din „colectia“ sa de partenere a facut parte si fiica lui Rod Stuart, Kimberly. „La pat, Paris Hilton este mai buna decât oricare alta. Este pur si simplu extraordinara. Da, este mai buna decât Lindsay Lohan“, a spus Joe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS