8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de circulatie provocat de pesedistul Toma Pruna

Accident de circulatie provocat de pesedistul Toma Pruna

Fostul inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Olt, pesedistul Toma Pruna, a provocat joi seara un grav accident rutier pe DN 6, pe raza comunei Stoenesti. Fordul Mondeo, cu numarul de inmatriculare OT-02-PUS, proprietatea sa, a intrat pe contrasens si a lovit o ambulanta apartinând Spitalului de Urgenta Craiova, care transporta o pacienta catre un spital din Bucuresti. In momentul impactului, pacienta a trecut cu targa cu tot prin parbrizul masinii si mai multe persoane au fost ranite.


Din primele cercetari ale politiei s-a stabilit ca vinovat de producerea accidentului este Toma Pruna, de 53 de ani, din Caracal, care a patruns pe contrasens si a lovit ambulanta. In timp ce Pruna sustine ca a adormit la volan din cauza oboselii, surse din cadrul politiei afirma ca soferul Fordului ar fi fost baut, intrucât acesta a refuzat sa fie testat cu alcooltestul, insa la spital i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.


Pentru fapta comisa, Toma Pruna s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Pedeapsa sa va fi stabilita dupa ce politia va primi oficial rezultatul alcoolemiei si in functie de evolutia starii de sanatate a celor raniti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS