10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Pasari prea lenese pentru a zbura


Un bac britanic are de ceva vreme doi pasageri mai putin obisnuiti. Dupa cum informeaza Krone.at, doi pietrusi, pe cât de lenesi pe atât de inteligenti, se prezinta in fiecare dimineata la ora 8.15 pe bacul ce pleaca din Falmouth spre St. Mawes si se intorc cu cursa de 15.45. In opinia specialistilor, pasarile sunt mult prea lenese ca sa parcurga in zbor cei cinci kilometri de la cuib la locul de unde isi procura hrana. Capitanul vasului „Queen of Falmouth“, John Brown, i-a botezat deja pe cei doi oaspeti cu numele Fred si Freda.


Casatorie la 107 ani


Cel mai batrân preot din Nigeria, reverendul Samuel Akinbode Sadela, de 107 ani, s-a casatorit, pentru a treia oara, cu Christiana, de 30 de ani.


Potrivit site-ului cyberpresse.ca, proaspat casatorit, preotul a declarat ca se simte in forma si credinta in Dumnezeu ii da putere in fiecare zi. „Dumnezeu este puterea. Sunt foarte energic, iar puterea mi-o da numai credinta in Dumnezeu“, a declarat preotul imediat dupa cununie.


Samuel Akinbode Sadela s-a casatorit pentru prima oara in 1934 si a avut sapte copii, care au murit toti de tineri. Al doilea mariaj a avut loc in 1965, in urma caruia a mai avut patru copii, dintre care doi au murit. Preotul a ramas vaduv in 2001, iar dupa sase ani s-a casatorit pentru a treia oara.


Zeci de rozatoare pe o barca


Un barbat din California va fi acuzat de cruzime fata de animale dupa ce 37 de sobolani si sase pisici au fost descoperite in cabina barcii pe care locuieste, informeaza site-ul cnews.canoe.ca. Intrebat cum poate sa suporte mirosul greu existent pe barca lui, Roger Dier, proprietarul animalelor, a spus ca s-a obisnuit si nu-l deranjeaza. Toate animalele se aflau intr-o stare buna si au fost duse la un adapost veterinar. „Cred ca sunt victima unei razbunari si consider ca sunt persecutat“, a declarat barbatul in apararea sa. Roger Dier si-a cumparat barca pentru ca a fost dat afara din garsoniera in care locuia, dupa ce in luna iunie a anului trecut in locuinta sa au fost gasiti aproape 1.300 sobolani, inghesuiti in custi.


50 Cent – rapper si scriitor


Rapperul 50 Cent spera sa cucereasca lumea literara, dupa ce a devenit faimos in lumea muzicala, informeaza site-ul news.sawf.org. Cântaretul de 31 de ani este coautorul unei serii de carti de fictiune cu personaje inspirate din vietile fostilor sai colegi de la trupa G-Unit. 50 Cent, pe numele adevarat Curtis Jackson, a ales sa-si promoveze scrierile intr-o librarie din New York. Printre titlurile prezentate se numara „Death Before Dishonor“ si „Baby Brother“, carti care dezbat aceleasi subiecte prezente si in cântecele lui 50 Cent. „Aceste povestiri spun adevarul despre ceea ce inseamna cu adevarat viata: sex, arme si bani si prezinta destinele curmate prea brusc ale celor care sunt implicati in lumea dura a strazii“, au declarat reprezentantii editurilor cu care a colaborat 50 Cent. Lansarea cartilor vine la un an dupa ce artistul a publicat o autobiografie intitulata „From Pieces to Weight: Once Upon a Time in Southside Queens“. 50 Cent a devenit cunoscut in urma succesului inregistrat de albumele sale „Get Rich or Die Tryin“ si „The Massacre“, peste 20 de milioane de copii ale acestor albume fiind vândute in intreaga lume.


Un nou cuplu la Hollywood: Sienna Miller – Leonardo DiCaprio


La doar o luna si jumatate de când s-a despartit de Jude Law, Sienna Miller are deja un nou iubit. Potrivit site-ului pipole.net, actrita britanica a fost vrajita de carismaticul Leonardo DiCaprio, cu care a avut pâna de curând doar o relatie de prietenie.


„Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, iar atunci când Sienna a fost la New York, unde au avut loc filmarile pentru pelicula «Factory Girl», cei doi vorbeau de mai multe ori pe zi la telefon si isi spuneau cât de dor le este unul de celalalt“, a declarat un apropiat al actritei.


Julia Roberts a anuntat ca este insarcinata


Julia Roberts a ales o modalitate inedita de a-si anunta familia si prietenii ca este insarcinata.


Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, frumoasa actrita impreuna cu sotul ei, Danny Moder, a trimis felicitari de Craciun tuturor cunoscutilor in care, pe lânga traditionalele urari, au anuntat ca urmeaza sa devina parinti.


Felicitarile trimise au fost semnate : „Cu dragoste, Danny, Julia, Hazel, Phin… si micul nostru miracol“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS