12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDeputatul Buzatu a demisionat din PNL

Deputatul Buzatu a demisionat din PNL

Deputatul de Dolj Horatiu Buzatu si-a depus ieri demisia din PNL. El a fost urmat de un grup de 25 de liberali, care se vor inscrie, cel mai probabil, in Partidul Liberal Democrat (PLD), formatiunea condusa de Theodor Stolojan. „Nu mai e un secret pentru nimeni ca sunt desemnat de conducerea interimara sa organizez si sa reprezint PLD. Suntem deschisi fata de oricine vrea sa vina alaturi de noi si ii invit pe membrii PNL sa ni se alature. Cred ca aceasta actiune va continua si ma astept sa ni se alature câteva sute de liberali“, a declarat Horatiu Buzatu.


Fostul presedinte al PNL Dolj este un cunoscut sustinator al gruparii Stolojan, aflându-se printre cei care cereau propulsarea acestuia in fruntea guvernului. Liberalii demisionari au fost intâmpinati la sediul PNL Dolj de secretarul coordonator al organizatiei, Cosmin Enea. „Sunt 25 de demisionari din 1.800 de membri, cât are organizatia municipala. Ramâne de vazut câti vor pleca, insa cred ca este putin probabil sa se strânga câteva sute, asa cum sustine domnul Buzatu“, a spus Enea.


Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, nu a fost prezent la eveniment, aflându-se la Bucuresti, la o intrunire de partid. Oprea a declarat ca valul de demisii este un semnal ca au plecat „oportunistii“ din partid, care va aduce noi membri PNL: „Semnalul de plecare a oportunistilor din PNL nu poate decât sa aduca noi membri de partid. Sunt oameni care pleaca pentru ca le este teama ca nu vor fi alesi sau pentru ca nu au fost alesi in functii de conducere. Domnul Buzatu este nemultumit ca a pierdut alegerile la filiala judeteana. Ma intreb, daca le câstiga oare la ce partid era?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU