6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident la Simian

Accident la Simian

Un angajat al Inspectoratului de Jandarmi Turnu Severin a murit prins intre fiarele contorsionate ale propriei masini.


Jandarmul circula cu viteza excesiva pe DE6, intre Gura Poroini si Simian, si s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, fara sa se asigure, moment in care a lovit frontal un autobuz ce transporta persoane de la Drobeta Turnu Severin in comuna Simian.


In urma impactului puternic, Dacia break condusa de jandarm a facut mai multe piruete si dupa aproape 200 de metri a lovit un canal de beton. Soferul a murit strivit intre volan si restul caroseriei, lucratorii Serviciului de descarcerare fiind nevoiti sa taie aproape intreaga masina pentru a scoate trupul neinsufletit al barbatului.


„In dupa-amiaza zilei de 28.12.2006, la ora 17.15, pe DN 6, la km 330+800, in afara localitatii Simian, Gheorghe S., de 35 de ani, din aceiasi localitate, in timp ce conducea imprudent autoturismul proprietate personala, marca Dacia 1310 break, a patruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune frontala cu un autobuz marca Mercedes. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului autoturismului, iar fiul sau de noua ani, pasager in autoturism, a fost ranit grav“, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Mehedinti, Karin Sica.


Este al doilea accident produs luna aceasta in comuna Simian unde, pe acelasi drum, si-au gasit sfârsitul doi jandarmi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII