10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSi-a omorât sotia, apoi s-a sinucis

Si-a omorât sotia, apoi s-a sinucis

Mehedinteanul Vasile Iupceanu, de 35 de ani, si-a omorât sotia, Nadia, de 32 de ani, apoi si-a pus capat zilelor, sub privirile neputincioase ale celor trei fii, de cinci, sase, respectiv opt ani. Crima a avut loc a doua zi de Craciun, in localitatea Anghelesti, pe fondul consumului de alcool si al unui scandal izbucnit intre soti.


Barbatul a infipt un cutit de bucatarie in inima femeii, s-a dus la tatal sau caruia i-a spus ca si-a omorât sotia, dupa care s-a sinucis. „A venit la mine plin de sânge si a spus ca a omorât-o pe nora mea. A fugit si s-a omorât si el“, a declarat tatal criminalului, Vasile Alexandru Iupceanu.


La fata locului s-a prezentat o echipa operativa formata dintr-un procuror de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Drobeta Turnu Severin si politisti, pentru demararea anchetei.


„Am fost chemati la o crima in localitatea Anghelesti, unde pe fondul consumului de alcool, dar si al unui scandal, o femeie de 32 ani a fost injunghiata de sotul ei, acesta punându-si apoi capat zilelor“, a spus Pantelica Bobârsc, comisar in cadrul IPJ Mehedinti.


Cadavrele celor doi soti au fost ridicate de Serviciul de medicina legala si transportate la morga pentru efectuarea necropsiei. Cei trei copii au fost luati de Protectia Copilului Mehedinti si internati intr-un centru de plasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU