13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScrisori pentru Mos Craciun

Scrisori pentru Mos Craciun

Scrisorile copiilor pentru Mos Craciun continua sa ajunga la Directia Regionala de Posta Craiova. Scrise cu stângacie, cu litere de-o schioapa, cu mici greseli scuzabile vârstei sau, dimpotriva, bine intemeiate, toate scrisorile sunt minunate.


Ajunse cu intârziere, scrisorile si ravasele pentru Mos Nicolae si Mos Craciun au intrat in posesia angajatilor Postei. Desi copiii au specificat clar ca sunt adresate Mosului, unele dintre ele având chiar adresa celui care ne aduce daruri: „Mos Craciun si spiridusii si doamna Mos Craciun“, „Casuta din nameti“, „Mos Craciun, adresa Greenland, localitatea Nuck, cod postal 2412“, reprezentantii Postei au preluat toate scrisorile pentru a le expedia prin alte metode mai rapide ca sa ajunga pâna la sfârsitul anului la Mos Craciun.


Si cum copiii sunt extrem de inventivi si originali, rândurile scrise de ei te cuceresc. Multe dintre scrisorile copilasilor din Dolj ii usureaza in mare parte munca Mosului, indicându-i locul, supermarketul de unde le poate achizitiona darul dorit, dar si pretul, fara sau cu TVA, si superofertele. Micutii au dovedit ca nu sunt egoisti, neuitând sa ceara cadouri si pentru fratiorii mai mici. „Draga Mos Craciun, te rog sa-i aduci lui Mihai, fratiorul meu, un set de masini care costa 229.000, iar alt set costa 229.900 si cu TVA 273.581. Primul are spalatorie auto, rampa, oameni (spalatori), trei masini si o masina gratis…“. Elena, alta fetita care a scris Mosului, a specificat fara nici un fel de introducere darurile pe care viseaza sa le primeasca: „Vreau bijuterii Maclix, casa Barbie neaparat, papusa My Scene, papusa Gechet, cizme, telefon cu clapeta rotunda si haine Barbie la papusa. Dar o vreau pe cea blonda sau cea cu parul maroniu…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS