10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu crezut ca este cutremur

Au crezut ca este cutremur

Drumul National 57 ce traverseaza comuna Rogova a fost transformat luni seara intr-o pista plina de obstacole si teren accidentat. Portile de la curti, podurile din beton, dar si copacii din fata gospodariilor erau facute una cu pamântul.


Dupa ce nu au mai auzit nimic si casele lor s-au oprit din miscare, au iesit in strada sa vada ce s-a intâmplat.


Un tir inmatriculat in Germania a parasit partea carosabila a drumului care face legatura intre Calafat si Severin si a rupt tot ce a intâlnit in cale. „Ne-am pomenit cu un tir peste curtile noastre, daca eram la poarta muream toti“.


Bolidul a patruns inapoi, pe contrasens, si a lovit un autoturism Logan care era condus de un tânar mehedintean de 26 de ani.


„Eram in casa când s-a auzit o bubuitura puternica, am privit pe fereastra si am vazut doar cum zboara copacii. Si nu mai vedeam poarta de la curte si podul de la strada. Imediat s-a auzit un zgomot asurzitor de fiare, dupa care s-a facut liniste“, a declarat Elisabeta Fratila, localnica.


Soferul Loganului a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale masinii, care a fost facuta zob de autotren.


„Victima a suferit mai multe fracturi, dar nici una nu ii pune viata in pericol. Dupa cum arata masina si dupa ce a trecut tirul peste el putem spune ca a avut noroc acest baiat“, a declarat Aurelia Veropaeva, medic pe ambulanta.


Soferul tirului nu a scos nici un cuvânt despre cele intâmplate si nu a dorit sa discute decât cu reprezentatii firmei sale din Germania, la telefon. Din motive necunoscute, politistii nu au dorit nici ei sa faca vreo declaratie. Circulatia rutiera s-a desfasurat timp de mai multe ore pe un singur sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS