11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPetrecere cu minori in cimitir

Petrecere cu minori in cimitir

Un grup de 15 minori, cu vârste cuprinse intre 13 si 17 ani, din Petrosani, au fost retinuti de politistii comunitari in cimitir, noaptea, in timp ce se pregateau sa dea o petrecere. Copiii pretind ca au vrut sa incerce niste „senzatii tari“ si sa asculte povesti de groaza pe fond muzical.


„Am intrat in cimitir pentru a asculta muzica si povesti de groaza. Imi pare rau ca am tulburat linistea publica. Nu am stiut pâna acum ca este interzis sa patrundem in cimitir, pentru ca si altadata am tinut chefuri in cimitir si nimeni nu ne-a spus nimic“, declara o minora de 13 ani.


„Dupa ce ne-am plimbat prin parc o vreme, ne-am plictisit si am plecat in cimitir. Nu a fost pentru prima data când am ajuns la ore târzii in cimitir. Ce-mi place cel mai mult acolo sunt povestile de groaza pe care ni le spun cei mai mari“, a spus alt minor.


Politistii comunitari sustin ca au fost sesizati de niste oameni ca din cimitir se aude muzica si strigate, iar când au ajuns la fata locului au fost surprinsi sa gaseasca, in toiul noptii, niste copii.


„Patrula a mers la fata locului si a oprit imediat cheful. Tinerii vor fi sanctionati conform Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea linistii si ordinii publice“, a declarat Dorel Neag, seful Politiei Comunitare Petrosani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS