14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRaj Tunaru, arestat din nou in America

Raj Tunaru, arestat din nou in America

Fostul deputat Raj Tunaru a fost arestat din nou in Statele Unite ale Americii, la nici o luna de când sotia sa i-a platit cautiunea de 500.000 de dolari. Acum judecatorii au stabilit o cautiune de un milion de dolari pentru ca Raj sa fie eliberat din inchisoare pe perioada derularii procesului.


Acesta este judecat in statul american California, fiind acuzat de violenta domestica, dupa ce o femeie de origine româna despre care se spune ca ar fi fost amanta sa l-a reclamat ca ar fi lovit-o si ar fi amenintat-o cu moartea. Politia din Los Angeles l-a retinut de fostul deputat pe 30 septembrie, iar instanta a stabilit o cautiune de 500.000 de dolari pe care sotia lui Raj a achitat-o dupa aproape o luna. Tunaru a fost eliberat din arest, dar a avut interdictie de a parasi teritoriul SUA pâna la finalizarea procesului.


La primul termen al procesului, care a avut loc joia trecuta, magistratii americani l-au retinut din nou pe Tunaru in baza unei inregistrari in care acesta ar fi amenintat-o pe femeie ca daca nu isi retrage plângerea o omoara, aceasta reclamându-l insa din nou. Consilierul judetean Costel Avram, prieten si fost coleg de partid cu Raj Tunaru, a declarat ieri la Petrosani, in cadrul unei conferinte de presa, ca judecatorii au decis sa-l aresteze din nou pe Tunaru la prima infatisare pentru ca a incalcat procedurile care i-au fost impuse in momentul eliberarii conditionate. „Desi i s-ar fi spus ca nu are voie sa ia legatura cu persoana care l-a reclamat, Raj ar fi sunat-o pe femeia aceea si a amenintat ca o omoara daca nu isi retrage plângerea. Aceasta se pare ca l-ar fi inregistrat in timp ce o ameninta, iar la primul termen a prezentat ca proba inregistrarea, judecatorul hotarând sa-l retina si stabilind o cautiune de un milion de dolari“, a declarat Avram.


Raj Tunaru are mai multe afaceri in domeniul turismului in România, iar in perioada 2000 – 2004 a fost deputat in Parlamentul României, intrat initial pe listele PRM. Din 2001 a ramas independent dupa ce s-a certat cu presedintele Corneliu Vadim Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS