20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPolitisti sanctionati in trafic

Politisti sanctionati in trafic

Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj au executat joi, 7 decembrie, un control in trafic, pe raza municipiului Craiova, pentru depistarea colegilor lor care nu respecta normele noului Cod Rutier. Actiunea s-a desfasurat intre orele 15.00 si 17.00, adica in intervalul de timp in care politistii pleaca de la locul de munca catre casa.


Au fost opriti in trafic politisti din cadrul serviciilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, dar si din cadrul sectiilor de politie din Craiova. In total, politistii de la Rutiera au oprit 51 de colegi de-ai lor, fie ca se aflau la volanul masinilor personale sau al celor de serviciu. Dintre acestia, doi au fost surprinsi vorbind la telefonul mobil la volan, fiind sanctionati cu puncte amenda si puncte de penalizare.


Doi politisti au fost sanctionati cu puncte de penalizare pentru ca circulau pe „interzis“, iar alti doi nu purtau centurile de siguranta. Si acestia din urma au fost sanctionati cu puncte amenda si penalizare. Adjunctul sefului IPJ Dolj a explicat ca astfel de controale in trafic pentru surprinderea politistilor care incalca regulile de circulatie se organizeaza frecvent. „Facem câte doua astfel de actiuni in fiecare luna si de fiecare data ii sanctionam pe cei care sunt surprinsi incalcând regulile de circulatie“, a declarat comisarul-sef Nicusor Badea, adjunctul sefului IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII