14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCovei, cu rotile in sus

Covei, cu rotile in sus

Fiul judecatorului Marin Covei a fost implicat intr-un nou incident rutier, soldat cu avarierea masinii personale.


Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova, s-a facut din nou remarcat, de aceasta data printr-o cascadorie cu masina personala. Luni seara, Iustin iesise la plimbare prin oras cu masina personala, un Peugeot 206 cu numarul de inmatriculare B-41-YPO. In jurul orei 22.45, Covei circula pe Calea Bucuresti, dinspre Universitate catre Valea Vlaicii. La intersectia cu strada Vasile Conta, tânarul sustine ca i-ar fi aparut brusc in fata un autoturism cu numere straine pe care a vrut sa-l evite. Ca a fost sau nu asa, cert este ca Iustin a virat brusc stânga, a lovit scuarul dintre cele doua sensuri de mers, apoi s-a rasturnat cu masina.


Accident de trei puncte


Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarierea destul de serioasa a masinii, pe care Iustin Covei a dus-o mai intâi acasa, apoi s-a prezentat la Politia Rutiera pentru a anunta evenimentul si a solicita autorizatie de reparatie. „A fost un accident soldat doar cu pagube materiale. Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se ca nu a consumat alcool“, a declarat inspectorul principal Emil Zuican, seful Biroului Politiei Rutiere Craiova.


In urma accidentului de luni seara, Iustin Covei s-a ales doar cu trei puncte-amenda, pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum, adica 99 de lei amenda si trei puncte in cazierul rutier. Permisul de conducere i s-ar putea suspenda numai daca ar cumula 15 puncte-amenda intr-un interval de sase luni.


Cu masina sub tir


Ultimul incident rutier in care a fost implicat Covei s-a produs cu câteva luni in urma, când a fost la un pas de a fi calcat de un tir, in momentul in care vira neglijent de pe Calea Bucuresti catre Fabrica de Avioane Craiova, in vecinatatea careia se afla pista de incercare a avioanelor, locul unde se organizeaza mereu curse de masini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII