15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrâna lovita mortal de un tir

Batrâna lovita mortal de un tir

Faptul ca noul Cod Rutier va intra in vigoare mâine, 1 decembrie, nu a speriat câtusi de putin soferii si pietonii doljeni. Cel putin asa indica accidentele inregistrate in ultimele doua zile, in urma carora un pieton a decedat, iar altul a fost grav ranit.


Chiar inainte de intrarea in vigoare a noului Cod Rutier, care introduce raspunderea integrala a pietonilor pentru accidentarea lor, daca nu respecta prevederile referitoare la traversare, un pieton a murit, iar altul a fost grav ranit. De la inceputul lunii noiembrie s-au mai inregistrat inca patru accidente grave in care au fost implicati pietoni care au traversat strada neregulamentar.


Nelu Trandafir, de 32 de ani, din localitatea Miclesti – Arges, conducea ieri, in jurul orei 14.00, un autotren MAN pe bulevardul Dacia din Craiova catre cartierul Craiovita Noua. La intersectia cu bulevardul Carol I barbatul a lovit o batrâna care traversa strada la aproximativ trei metri de trecerea de pietoni. La fata locului s-a deplasat o ambulanta SMURD, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru victima, care a decedat la scurt timp dupa impact. Politistii de la rutiera au stabilit ca victima este Niculina Ionica, de 67 de ani, din localitatea doljeana Breasta, si ca aceasta a traversat bulevardul neregulamentar, prin loc nepermis si fara sa se asigure.


Victima fara identitate


Marti seara, in jurul orei 20.00, pe DN 55, in Craiova, Emil Radulescu, de 24 de ani, din comuna Valea Stanciului, in timp ce conducea un autoturism Dacia, a accidentat grav un barbat a carui identitate nu a putut fi stabilita de oamenii legii. Accidentul s-a produs in momentul in care pietonul a incercat sa traverseze strada printr-un loc nemarcat si fara sa se asigure. In urma impactului, victima a suferit mai multe leziuni grave, care au necesitat transportarea si internarea sa la Spitalul de Urgenta Craiova. Pâna ieri, politistii nu reusisera sa identifice pietonul accidentat, insa exista indicii ca ar fi un om al strazii.


Tot ieri, in jurul orei 14.00, pe DE 70, la intrare in localitatea doljeana Isalnita, a avut loc o tamponare intre un camion si un automobil Cielo. Accidentul s-a produs, conform pasagerilor autoturismului, in momentul in care camionul, care circula dinspre Craiova catre Isalnita, a incercat sa vireze stânga si a fost lovit din spate de Cielo care circula regulamentar.


In urma impactului Cielo a fost avariat destul de serios. Din fericire nimeni nu a fost ranit grav, iar politistii au demarat cercetarile pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS