14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte stiri

„Povestea nuntii secolului“


Incepând de astazi, B1TV va difuza sub genericul „Povestea nuntii secolului“ patru editii speciale ale programului „No comment by Monica Columbeanu“.


In fiecare marti, de la ora 20.00, telespectatorii B1TV vor putea urmari cele mai importante momente din cel mai de succes reality-show autohton, povestea cuplului Monica si Irinel Columbeanu.


Programul va fi pigmentat de comentariile invitatilor speciali, jurnalisti specializati in presa mondena care isi vor expune opiniile in legatura cu evolutia celei mai mediatizate si controversate povesti de dragoste din high-life-ul românesc.


Catherine Zeta Jones – bucatareasa intr-un restaurant newyorkez


Actrita galeza Catherine Zeta Jones lucreaza ca bucatareasa intr-un restaurant din New York pentru a se pregati pentru urmatorul sau film. Dupa cum informeaza Libero.it, vedeta va interpreta rolul unei bucatarese in pelicula „No reservations“. Zeta Jones a decis sa lucreze incognito in localul newyorkez dupa ce a recunoscut ca nu se pricepe deloc la bucatarie.


Beyonce Knowles, inselata de Jay-Z


Cunoscutul rapper american Jay-Z, logodnicul frumoasei soliste Beyonce Knowles, ex – Destiny’s Child, a fost surprins distrându-se de minune in compania a doua dansatoare de strip-tease. Dupa cum informeaza Libero.it, rapperul a fost filmat intr-un local de strip-tease in timp ce isi facea de cap in compania unor dansatoare. Materialul filmat a ajuns deja pe internet, el fiind vizionat de milioane de internauti. Rapperul risca acum sa dea cu piciorul casatoriei cu solista, dar si colaborarii extrem de fructuoase cu aceasta.


Mel Gibson, deranjat de fanii cântaretei Britney Spears


Mel Gibson, realizatorul controversatului film „La passion du Christ“, si-a scos la vânzare luxosul conac situat in apropierea resedintei din Malibu a cântaretei Britney Spears pentru ca era deranjat de fanii acesteia, informeaza site-ul pipole.net.


„Fanii sunt in permanenta in fata casei lui Britney. Este enervant la un moment dat sa-i auzi si sa-i vezi toata ziua acolo si, mai mult decât atât, copiii lui Mel sunt deranjati de zgomotul facut de ei“, a declarat un apropiat al actorului.


Potrivit sursei citate, Mel Gibson este in cautarea unei noi locuinte, de data aceasta intr-o zona mai linistita, in apropiere de biserica catolica, ridicata in urma cu câtiva ani.


Sutien revolutionar pentru domnii nepriceputi


Multe femei se plâng de incapacitatea barbatilor de a le desface sutienul. Acum, pentru a le da o mâna de ajutor domnilor, dar si doamnelor, rusii au decis sa lanseze pe piata un sutien revolutionar ce poate fi inchis in 101 moduri, pentru a se adapta la orice tinuta, indiferent de ocazie, si care poate fi deschis cu usurinta chiar si de domnii fara pic de indemânare. Sutienul a fost prezentat la un concurs de frumusete, candidatele prezentând cu gratie noul articol de lenjerie.


Mos Craciun de cocaina


Politia din Columbia a arestat doi barbati care au confectionat Mos Craciuni din cocaina, cu scopul de a vinde figurinele in SUA si Europa in perioada sarbatorilor de iarna. Site-ul abc.net.au, citând serviciile secrete din Columbia, informeaza ca mestesugarii de ocazie au mai creat si cani festive, covorase si alte decoratiuni pentru Craciun din aceeasi combinatie gelatinoasa de cocaina care, atunci când se intareste, arata ca plasticul. Laboratorul traficantilor a fost descoperit in provincia Tolima, la 130 de kilometri de capitala Bogota, iar cei doi au fost condamnati la inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS