3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpune-mi cum manânci si iti spun cum esti

Spune-mi cum manânci si iti spun cum esti

O cafea si gata… Sau o briosa, marmelada, suc de portocale, oua si bacon si micul dejun a fost servit. Daca o zi buna se cunoaste de dimineata, un barbat poate fi caracterizat chiar si in intimitate dupa felul cum serveste micul dejun.


In cazul in care vreti sa va dati seama daca va asteapta o noapte de pasiune sau un moment de tandrete scurt si apoi la culcare, ati face bine sa va „studiati“ partenerul in timp ce ia micul dejun.


Psihologul german Alfred Gebert a realizat pentru cotidianul german Bild o interesanta lista de „tipuri de mic dejun“ corelate cu diverse tipuri de barbati. In opinia specialistului german, obiceiurile alimentare matinale ale barbatilor sunt in strânsa legatura cu viata sexuala a acestora.


Barbatul „espresso“


Reprezentantii acestei tipologii servesc cafeaua stând in picioare in fata mesei. Insa fara o cafea la prima ora, nu e chip sa inceapa ziua. Dupa ce si-au baut „elixirul“, sunt plini de energie si se grabesc sa ajunga cât mai repede la birou. Alaturi de un astfel de barbat, sunt slabe sanse sa va plictisiti. Pentru el, calatoriile aventuroase, experientele mereu noi si amuzante sunt la ordinea zilei. Este tipul de barbat caruia nu ii place sa isi piarda timpul si vrea sa treaca imediat la subiect. Altfel spus, este adeptul principiului „vorba multa, saracia omului“. Si asta e valabil si in intimitate. Este un amant pasional, insa nu ii plac relatiile „logoreice“, el preferând femeile care il accepta si il inteleg fara sa fie nevoie de prea multe cuvinte.


Barbatul „masa e servita“


Din aceasta categorie fac parte barbatii carora le place sa serveasca micul dejun la o masa pregatita ca la carte, sa fie tratati ca un rege si sa savureze masa de dimineata in liniste si fara batai de cap. Nu conteaza ce serveste la masa, important este cum a fost servit. Astfel de domni isi traiesc viata la maximum. La fel si in dragoste, ei pretind totul sau nimic, si asta in cât mai scurt timp. Reprezentantii acestei tipologii sunt amanti exigenti care stiu sa isi rasfete femeia. In cazul in care ati reusit sa cuceriti un astfel de reprezentant al sexului tare, fiti sigure ca aveti alaturi un barbat pe care puteti conta in orice situatie.


Barbatul „marmelada“


Inca de la prima vedere, reprezentantii acestei grupe dau impresia ca sunt superdulci, aproape siroposi, dar si un pic plictisitori. Tot ce vor la micul dejun este marmelada, pentru ei altceva nu conteaza. Si daca in bucatarie fantezia nu e punctul lor forte, la fel stau lucrurile si in domitor. Asadar, nu va asteptati la cine stie ce nopti pasionale. Nu trebuie insa sa omitem ca si domnii „marmelada“ au calitatile lor. Sunt fideli propriilor principii si femeii care le sta alaturi.


„Spargatorul de Musli“


Exponentii acestei grupe servesc la micul dejun intotdeauna un pahar de suc de portocale proaspat si sunt tipul de barbati care isi fac o groaza de probleme in legatura cu hrana, mediul si lumea ce-i inconjoara. Deseori, toate aceste griji ii fac sa isi piarda controlul asupra realitatii si incep sa viseze la „cai verzi pe pereti“. Barbatul din aceasta grupa este romantic, insa destul de reticient. In cazul in care reusiti sa ii cuceriti inima, va fi cel mai dulce si tandru barbat din lume.


Barbatul „Jet Set“


Domnii „Jet Set“ stiu deja de azi ce va fi la moda a doua zi. O data servesc oua cu sunca, pentru ca a doua zi sa savureze o bagheta sau un croissant proaspat cumparate de la cea mai buna patiserie din oras. Sunt adevarati „formatori de tendinte“ si adora noutatile si schimbarile, indiferent daca e vorba de viata de zi cu zi sau de dragoste. Tocmai din acest motiv, sunt tipul de barbati carora le place sa serveasca micul dejun intotdeauna in compania altei femei.


Barbatul tip „cascaval si cârnati“


Reprezentantii acestei grupe obisnuiesc sa manânce destul de gras, fara sa se gândeasca prea mult la sanatate. Ouale, brânzeturile, salamul fac parte din meniul lor zilnic. Caloriile sunt un mister pentru ei, iar efortul fizic ceva de neconceput. Astfel de domni sunt dragastosi si plini de atentie cu persoana iubita. Atentie insa, ca daca doriti cine stie ce aventuri, in locuri netraditionale, alaturi de astfel de reprezentanti ai sexului tare, ati cam gresit adresa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS