11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScrisorile de dragoste le dau gata pe femei

Scrisorile de dragoste le dau gata pe femei

In epoca telefoanelor mobile si a SMS-urilor, din ce in ce mai putini domni aleg sa-si exprime sentimentele fata de persoana iubita prin intermediul unei scrisori de dragoste.


Multi se intreaba probabil daca scrisoarea de dragoste mai este la moda. Raspunsul este cu siguranta da, pentru ca dragostea nu se invecheste niciodata si, indiferent de forma pe care o imbraca, indiferent de vârsta, sex, religie sau nationalitate, dragostea este si va fi un lucru care nu se va demoda niciodata si, automat, nici modurile prin care ne exprimam afectiunea nu pot deveni ridicole. Domnii ar trebui sa tina cont de urmatorul lucru: nici cel mai frumos e-mail sau cel mai pasional SMS nu se poate compara cu momentul deschiderii unei scrisori de dragoste, un moment unic invaluit in magie atât pentru cea care o primeste, dar si pentru cel care o scrie.


„Lumini am vazut pâna acuma destule: pe cer, in fiecare seara, nascute de luna ca de un diamant. In ochii tai insa… vad o lumina adevarata. Tu trebuie sa stii ca aceea este pentru mine cea mai importanta…“ Nici o femeie, absolut nici una, nu poate sa nu inchida ochii cel putin pentru o clipa si sa se gândeasca plina de emotie la cel care i-a dedicat cele câteva rânduri.


Pentru a avea efectul scontat si pentru a atinge sufletul iubitei, scrisoarea trebuie compusa cu calm si pasiune. Doua cuvinte cu semnificatii opuse, care insa cuprind in ele exact ceea ce trebuie sa contina o scrisoare adresata persoanei iubite: duiosie, tandrete si dorinta arzatoare. O scrisoare de dragoste reusita trebuie sa exprime intreaga pasiune a celui care o scrie si, in acelasi timp, sa pastreze o anumita rezerva pentru a evita ca aleasa inimii sa se simta lezata. Evident, continutul depinde in mare masura de stadiul de evolutie al relatiei.


In cazul in care doriti sa apelati la o scrisoare de dragoste pentru a marturisi sentimentele pe care le nutriti pentru o persoana, sentimente pe care pâna atunci le-ati tinut secrete, este bine sa va temperati in a face afirmatii prea directe, pentru ca nu stiti ce simte pentru dumneavoastra persoana careia ii adresati scrisoarea si pentru a evita sa fiti inteles gresit.


In cazul in care sunteti implicat de mai mult timp intr-o relatie, scrisoarea de dragoste reprezinta un instrument ideal pentru a tine aprinsa „flacara“ dintre dumneavoastra si partenera. Nu uitati niciodata faptul ca femeile adora sa-si vada partenerul apelând la tot felul de mijloace pentru a le declara dragostea.


Nu va faceti in nici un caz un obicei de a scrie o scrisoare de dragoste de fiecare data când ati gresit fata de persoana iubita. Probabil acest truc va da rezultat prima data, maxim a doua oara. Dupa aceea gestul va deveni de rutina, iar scrisoarea va deveni mai de graba o cerere de iertare.


Cuvinte simple pentru efecte nebanuite


Atunci când compuneti o scrisoare de dragoste scrieti exact ceea ca va spune inima atunci când va gânditi la persoana iubita. Nu gânditi prea mult si nu va cenzurati cuvintele. Trebuie sa scrieti ceea ce simtiti dumneavoastra, si nu ceea ce credeti ca este bine sa spuneti. Nu trebuie sa dispuneti de talent literar pentru a scrie persoanei iubite. Cele mai simple cuvinte vor avea efectul pe care nici nu-l banuiti asupra iubitei dumneavoastra.


Chiar si câteva rânduri asternute pe o foaie vor trezi in partenera dumneavoastra cele mai sublime trairi. Puteti utiliza absolut orice fel de foaie: alba, colorata, mare, mica, liniata sau nu, cartonata sau lucioasa. Important este ceea ce asterneti pe hârtie. Scrieti tot ce simtiti, tot ceea ce gânditi si ceea ce va trece prin minte, atâta timp cât evitati urmatoarele subiecte: reprosurile (nu faceti nici un fel de aluzie la momente neplacute, nici chiar in treacat), vulgaritatile sau comparatiile cu persoane pe care stiti ca nu le agreeaza.


Evitati sa scrieti cu creionul. In timp acesta se sterge, iar scrisoarea de dragoste este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care cea care v-a tulburat mintea o poate avea de la dumneavoastra.


Se spune ca dupa ce ati asternut totul pe hârtie este bine sa asteptati cel putin o zi inainte de a trimite scrisoarea deoarece este posibil sa va razgânditi si sa va dati seama ca de fapt nu doriti sa va declarati dragostea fata de persoana respectiva (asta in cazul in care nu sunteti implicat intr-o relatie). Un barbat nu va ezita insa niciodata sa-si dezvaluie sentimentele chiar daca acestea nu sunt impartasite.


Nimanui nu trebuie sa-i fie teama sa trimita o scrisoare de dragoste. Lasati-va inima sa vorbeasca si cu siguranta acesta nu va da gres!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS