10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSapte tipuri de barbati irezistibili

Sapte tipuri de barbati irezistibili

Nu mai este de mult un secret faptul ca femeile isi doresc sa aiba lânga ele barbati deosebiti. La prima vedere, aspectul fizic nu este criteriul cel mai important in alegerea unui barbat, femeile apreciaza, mai degraba, personalitatea acestuia. Femeile se simt atrase de calitatile deosebite ale reprezentantilor sexului puternic, asa ca barbatii dotati cu astfel de calitati au un real succes la femei. Dupa preferintele femeilor, barbatii se impart astfel in sapte mari categorii.


Avertisment: „Barbati, nu are sens sa incercati sa va prefaceti, sa pozati intr-o alta persoana atunci când cunoasteti o femeie, pentru ca, mai devreme sau mai târziu, aceasta va sesiza schimbarea dumneavoastra“.


1. Romanticul


Barbatul romantic este acela care aduce partenerei flori si cutii de bomboane si adora cinele romantice la lumina lumânarelelor. Acesta isi suna de cel putin cinci – sase ori pe zi partenera pentru a-i face declaratii de dragoste si a-i spune cât de dor ii este de ea. Romanticul nu ezita niciodata contactul vizual direct, el preferând sa-si priveasca partenera in ochi. Acest tip de barbat este considerat irezistibil pentru ca reuseste sa-si faca partenera sa se simta iubita si apreciata. In general acest comportament este reciproc. Nu exagerati totusi pentru ca tot ce este prea mult strica si, in final, poate deveni chiar enervant. Fiti serios si respectati-va promisiunile facute!


2. Barbatul sigur pe el


Sigur pe el, acest barbat este inconjurat de o aura de putere si de control. Acest barbat nu este gelos pentru ca nu se simte amenintat de nici un alt barbat. El este considerat irezistibil pentru ca este invincibil. Barbatii care au o parere buna despre ei insisi si sunt siguri pe faptele lor conving foarte usor o femeie.


Doamnele nu trebuie sa se simta in pericol pentru ca reciproca este universal valabila. Nu abuzati insa de aceasta calitate pentru ca a fi sigur pe dumneavoastra nu inseamna sa fiti arogant. Sa ajutati o femeie sa ia o decizie este una, dar sa luati deciziile in locul ei este deja prea mult iar acest lucru deranjeaza.


3. Artistul


Acest barbat are o mare calitate: este spontan si traieste viata la maximum. Creativitatea sa se rasfrânge asupra anturajului si a prietenilor sai si micile lui atentii vor fi sub forma de poezie, cântec si pictura. Femeile il considera irezistibil pentru ca, in compania lui, se simt unice si speciale. Nu exagerati insa pentru ca a trai in prezent este placut, dar daca nu va faceti planuri de viitor nu veti reusi sa va pastrati mult timp partenera aproape. Toate femeile isi doresc, la un moment dat, siguranta zilei de mâine.


4. Strainul


Vine dintr-o tara indepartata sau chiar exotica, are un accent dragalas si o viziune interesanta asupra lumii. Obiceiurile si comportamentul lui pot parea ciudate, dar acest lucru il face si mai sarmant. Acesti barbati sunt catalogati de catre femei ca fiind irezistibili pentru ca sunt misteriosi si carismatici. Femeile care prefera acest gen de barbati sunt in general curioase sa descopere alte culturi si civilizatii. Barbati „straini“, nu exagerati totusi! Daca nu reusiti sa ramâneti pentru mult timp intr-un loc si cautati sa va pastrati libertatea, relatia dumneavoastra nu va fi de durata.


5. Baiatul rau


Baiatul rau este un tip aventurier, imprevizibil si fericit. Acest barbat nu se gândeste la consecintele unei actiuni, pur si simplu actioneaza direct. Când isi doreste un lucru, de obicei, il obtine, iar când intâlneste o femeie pe placul lui recurge la orice mijloace pentru a o cuceri. Femeile il considera irezistibil datorita caracterului rebel si atragator. Fericirea lui nu o lasa indiferenta pe partenera, care, in adâncul sufletului ei, spera sa il poata „imblânzi“. In cazul in care faceti exces de aceasta „rautate“ a dumneavoastra, nu veti reusi decât sa depasiti limitele impuse de partenera, lucru care nu este de dorit.


6. Barbatul inteligent


Acest gen de barbat este capabil sa se lanseze cu succes in orice fel de conversatie, indiferent cât de complexa ar fi aceasta. Stie sa asculte, dar si sa se faca ascultat. Are simtul umorului extrem de dezvoltat si este absolut imposibil ca o femeie sa nu cada in mrejele lui. Momentele petrecute in compania sa trec foarte repede, fara ca monotonia sa se strecoare in relatie. De ce este el irezistibil? Pentru ca acest barbat va ramâne mereu interesant si interesat in acelasi timp. Aveti grija insa, pentru ca si momentele de liniste pot fi agreabile. Nu trebuie sa stapâniti fiecare clipa. Linistea este la fel de importanta ca si umorul: orice femeie are momente când isi doreste alaturi un barbat sobru.


7. Barbatul prieten


Ii tine partenerei usa deschisa atunci când urca in masina sau intra in casa, plateste inainte, inclusiv desertul. Stim imediat ca avem de a face cu un „prieten“. Când isi doreste o intâlnire, o planifica cu mult timp inainte. Este atent la dorintele partenerei si o trateaza in consecinta. Femeile se simt atrase de acest barbat pentru ca, in final, ele vor fi acelea care se vor simti bine. Dupa câteva experiente neplacute, femeile se maturizeaza si simt nevoia sa fie respectate. Barbati, nu exagerati, pentru ca, daca traiti exclusiv pentru partenera, aceasta va face ce vrea ea din dumneavoastra si va va percepe ca pe o carte de credit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII