11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalClaudiu Dumitriu, un oltean pe podiumuri internationale

Claudiu Dumitriu, un oltean pe podiumuri internationale

Nu doar fetele, ci si baietii sunt atrasi de mirajul podiumului. Claudiu Dumitriu este unul dintre craiovenii care au reusit sa-si construiasca o cariera de succes in lumea modei, ca manechin.


Este inalt, cu o „tinuta“ atletica, dar supla, are parul lung si blond, ochii de culoarea cerului senin si un ten pentru care le-ar invidia orice femeie. Mama natura l-a inzestrat cu un aspect fizic placut, pe care Claudiu Dumitriu s-a gândit sa-l exploateze facând modelling. De fapt, cei care au insistat sa faca niste cursuri de manechine au fost prietenii apropiati, care i-au intrezarit potentialul. A pus prima data piciorul pe un podium de prezentare in urma cu cinci ani, iar specialistii l-au indragit din prima clipa. Aspectul fizic este o conditie necesara, dar nu si suficienta pentru a deveni un manechin de succes. Fara „seriozitate si punctualitate“ risti sa ramâi doar unul dintre multele modele care au prezentat mai multe colectii de moda. Claudiu Dumitriu stie foarte bine acest lucru, la fel cum este constient de faptul ca un manechin de succes trebuie sa arate bine la orice ora. De trei ani, tânarul a inceput sa colaboreze si cu agentii din afara tarii. Alessandro Rutti, Calvin Klein sau Alviero Martini sunt doar câteva dintre marcile pentru care a facut reclama de-a lungul timpului. A aparut, de asemenea, in reviste de prestigiu precum L’Uomo Vogue, Fashion Magazine sau GQ Magazine.


Actual model, viitor avocat


Cu un asemenea CV este si normal sa puna accent pe ingrijire. „Merg la sala, dar recunosc ca in ultimul timp nu am mai trecut pe acolo, imi ingrijesc parul, fata la saloanele din Bucuresti, dar nu foarte des, manânc sanatos – multe fructe si legume, carne doar de pui si peste, si respect orele de odihna“, a marturisit Claudiu. Acesta a mentionat totusi ca nu considera ca ar face prea multe eforturi pentru a arata bine. „Cred ca duc un mod de viata sanatos, pe care multe persoane preocupate de sanatatea lor ar trebui sa-l adopte“, a spus acesta.


Desi a devenit cunoscut datorita firmelor mari pentru care a facut diverse campanii publicitare, din când in când Claudiu mai urca si pe podium pentru a prezenta vreo colectie. „Eu prefer campaniile publicitare (editoriale de moda, testimonial pentru diferite firme), dar fac si prezentari de moda“, a spus acesta. Totusi, tânarul este constient ca modellingul nu poate fi o cariera de lunga durata si de aceea se gândeste si la ce va face in viitor. In prezent este student la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu“ si intentioneaza ca dupa ce o va absolvi sa lucreze la o firma de avocatura. Deocamdata intentioneaza sa profite din plin de avantajele carierei de manechin, sa calatoreasca si sa cunoasca multe locuri, dupa care isi va pune „farmecul“ in slujba legii si va deveni avocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS