10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVicele Iordache, locheaza RAT Control

Vicele Iordache, locheaza RAT Control

Angajatii firmei RAT Control se plâng ca sunt amenintati de viceprimarul Sorin Iordache ca-si vor pierde locul de munca daca nu deblocheaza gratis unele masini imobilizate pentru stationare neregulamentara.


Acuzele au fost lansate sub forma unei ghicitori chiar la intrunirea de ieri a consilierilor locali municipali de Radu Teodor, seful de cabinet al primarului Antonie Solomon, care a declarat ca anumite persoane din executivul Primariei Craiova intervin la RAT Control, societatea care blocheaza si ridica autovehiculele stationate neregulamentar pe raza Baniei, pentru a li se debloca unor cunostinte masinile.


„Din câte stiu, persoane destul de influente din primarie, dar chiar si sefii executivului, mai putin primarul Antonie Solomon, au sunat atât la directorul RAT Control, cât si la subalternii acestuia, amenintându-i ca ii dau afara daca nu fac bine sa ii asculte si sa deblocheze masinile anumitor persoane“, a spus Teodor. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a reactionat imediat, cerând sa i se aduca proba ca el a sunat vreodata pe cineva de la RAT Control. Singurul care nu a pus nimic a fost viceprimarul Sorin Iordache. Mai multe amanunte au fost date insa chiar de catre directorul RAT Control, Marian Slavu, care a sustinut ca, intr-adevar, este cineva din trioul care conduce primaria, dar nu Solomon sau Nedelescu.


„Nici domnul primar, dar nici domnul viceprimar Nedelescu nu au facut vreodata presiuni asupra cuiva de la RAT Control. Este vorba de o a treia persoana, pe care nu doresc sa o nominalizez deocamdata“, a declarat Slavu, lasându-ne pe noi sa facem operatia de scadere. Fiindca cei trei sunt Solomon, Nedelescu si Iordache, iar primii doi au fost exclusi, mai ramânea Iordache.


Viceprimarul a declarat insa ca nu a amenintat pe nimeni de la RAT Control si ca nu stie ce vrea sa spuna Slavu, iar daca are ceva de spus, sa-i zica pe nume:


„Intrebati-l, domnule, sa spuna clar daca il deranjeaza si cine il deranjeaza!“.


Mai aproape de adevar au fost doi dintre oamenii cu cheia ai RAT Control, care au recunoscut ca viceprimarul Sorin Iordache le-a spus in mai multe rânduri ca, daca nu fac ce ii indeamna el, o sa-i dea afara, asa cum o sa-l dea afara si pe Slavu. Angajatii au refuzat sa-si faca insa publice numele. Precizam ca RAT Control este societate administrata de Regia Autonoma de Transport Craiova, unitate subordonata la rândul sau municipalitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS