22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLogan break s-a lansat si la Craiova

Logan break s-a lansat si la Craiova

Scos la rampa la sfârsitul lunii septembrie la Salonul de la Paris (Mondial de l’Automobile), editia 2006, varianta break a modelului Logan (versiunea numita MCV) a fost lansata ieri si la Craiova.


Din punct de vedere al participarii anumitor marci la Mondial 2006, Dacia cu Logan MCV a constituit o premiera, modelul a meritat o poveste numai a lui, pe care concesionarul REDAC a prezentat-o intr-un „spectacol“ pe cinste. Dupa prezentarea modelelor „de epoca“ ale Dacia – Dacia 1100, Dacia 1300, Dacia Super Nova si Dacia Solenza – Logan MCV s-a prezentat ca o masina spectaculoasa, potrivita pentru familie. „Robust si fiabil, Logan MCV se distinge prin habitabilitatea sa generoasa“, a declarat Luiza Scarlatescu, directorul REDAC, la lansarea oficiala a masinii. Generozitatea spatiului interior a fost demonstrata cu vârf si indesat de organizatori care au convins echipa de baschet a Universitatii Craiova sa faca o plimbare cu Loganul break. Cei noua baschetbalisti au facut ulterior si o demonstratie de joc.


Spectaculozitatea spatiului interior a fost insa demonstrata prin postarea in portbagajul masinii a unui urs viu.


Logan break costa intre 8.200 si 11.600 de euro


Logan MCV a fost insa dezvoltat pentru a raspunde unor conditii de utilizare foarte variate, fiind disponibil in variantele cu cinci si sapte locuri.


„Sunt convins ca Logan break va raspunde cerintelor clientilor si cred ca va raspunde tuturor cerintelor unei produs prezent in 43 de tari“, a declarat la lansare Jacques Abot, directorul comercial pentru România al marcii Dacia.


Variantele de echipare ale modelului sunt variate – motor pe benzina cu injectie multipunct 1.4 MPl, 1.6 MPl si 1,6 16 V, precum si motor turbo diesel 1.5 dCi cu injectie common rail. Ca pret, acesta variaza intre 8.200 si 11.600 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS