8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNepotul printului Leo se logodeste astazi

Nepotul printului Leo se logodeste astazi

Multimiliardarul Leo de la Strehaia a hotarât sa isi logodeasca nepotul. Dorin Frâncu si Pamela Mihai, elevi in clasa a VII-a la Scoala Generala Strehaia, isi vor uni destinele astazi, când parintii lor vor organiza o petrecere de logodna, ce va dura trei zile. Baiatul, de 12 ani, este nepotul lui Ion Mihai – printul Leo. Acesta sustine ca tinerii se plac foarte mult si din acest motiv a stabilit cu parintii Pamelei, de 11 ani, ca a sosit vremea sa-i logodeasca pe cei doi. Familiile celor doi copii spun ca nu este vorba de nunta, ci doar de logodna. „Nu e vorba de nunta, ci de o logodna, conform traditiei tiganesti, prin care toata lumea trebuie sa stie ca tinerii sunt arvuniti. Copilul se va imbraca in costum si fata in rochie alba, ca de mireasa, dar nu vor locui impreuna. Fiecare va sta la casa lui pâna se vor impreuna cu adevarat. Asta este traditia noastra si vrem doar sa o respectam“, au declarat parintii copiilor.


La petrecere sunt invitate 500 de persoane, printre care se afla nume importante, dar si manelisti – Ansamblul folcloric „Ciocârlia“, Dan Bursuc si formatia sa, Florin Salam, Adriana Antoni, Rodica Olariu. Pentru ospat vor fi sacrificati 30 de porci, zece vitei si 50 de curcani. A fost cumparat chiar si un taur ce va fi taiat in dimineata nuntii. Bunicii miresei au anuntat ca la logodna ii vor darui acesteia o salba de 300 de galbeni mari. Casa in care cei doi tineri vor locui mai târziu este un palat placat in marmura, cu zeci de camere luxoase, iar parintii le-au dat deja un Mercedes si un Jeep.


IPJ Mehedinti a demarat o ancheta pentru a urmari daca prin acest eveniment se vor incalca drepturile copilului sau alta lege. Cu toate ca pe capul lor au cazut multe acuzatii, familiile celor doi tineri spun ca ei isi vor continua studiile si vor merge si la facultate. „Copilul meu va merge in continuare la scoala si nu vreau sa-l laud, dar invata foarte bine si stie sa vorbeasca bine si in limba engleza. Vreau sa il dau si la facultate“, a declarat Ion Frâncu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII