12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrucuri pentru proaspete mamici

Trucuri pentru proaspete mamici

Ati nascut si va simtiti epuizata! Sunteti fericita, dar in acelasi timp va coplesesc responsabilitatile, iar trezitul noaptea va da o stare de disconfort toata ziua! Site-ul www.idieta.ro va dezvaluie trei trucuri pentru a evita toate aceste simptome.


1. Ceai verde pentru tonificare


Specialistii recomanda consumul de ceai verde dupa nastere pentru a tonifia organismul si a evita o dereglare a acestuia. Pe lânga faptul ca ceaiul verde va va ajuta sa scapati mai usor de kilogramele in plus, acesta stimuleaza eliminarea toxinelor din organism. In plus, vitamina C va da energie, ajuta la arderea grasimilor din corp si va fereste de contactarea anumitor boli (raceli etc.). Daca nu va place ceaiul verde neindulcit, puteti adauga o lingurita de miere de albine sau il puteti inlocui cu capsule de ceai verde (pe care le puteti cumpara de la Plafar).


2. Estompati cearcanele


Dimineata va treziti cu ochii umflati? Pâna va beti ceaiul verde, puneti la fiert doua pliculete de ceai de musetel, pe care apoi le bagati timp de 10 – 15 minute in congelator. Dupa ce le scoateti din congelator, stati intinsa pe pat timp de cinci – sapte minute cu ochii inchisi si aplicati-le pe ochi. Cearcanele se vor retrage si ochii dumneavoastra vor fi odihniti.


3. Masca faciala pe baza de banane si suc de lamâie


Fata dumneavoastra are de suferit trecând prin etape dificile si atunci trebuie sa-i acordati putina atentie! O data pe saptamâna efectueaza un peeling facial, dupa care preparati-va singura o masca naturala dintr-o banana si jumatate de lamâie proaspata.


Pisati o banana pâna la obtinerea unei paste, adaugati sucul proaspat de lamâie si, cu ajutorul unei spatule, intindeti compozitia pe fata. Dupa circa 10 – 15 minute clatiti cu apa calduta, insa cu mare atentie, astfel incât sa nu va intre in ochi, deoarece sucul de lamâie poate provoca usturime.


Efectele se observa imediat, fata luminându-se si pielea devenind mult mai fina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS