10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPosesorii de BMW, campioni la sex

Posesorii de BMW, campioni la sex

 


Potrivit unui sondaj realizat recent de revista germana Men’s Car, posesorii masinilor marca BMW se bucura de cel mai mare numar de relatii sexuale. Rezultatul testului distruge miturile care asociaza masinile cu sexul.


De exemplu, daca va imaginati ca posesorii de autoturisme marca Porsche sunt persoane vioaie, va inselati. In Germania nu acestia se bucura de cel mai crescut libidou. Sondajului a fost efectuat pe 2.250 de conducatori auto cu vârste cuprinse intre 20 si 50 de ani. Acestia au fost rugati sa precizeze câte raporturi sexuale intretin saptamânal.


Posesorii autoturismelor marca BMW detin o medie de 2,2 raporturi sexuale pe saptamâna. Dupa conducatorii de BMW se situeaza cei de Audi cu o medie de 2,1 raporturi sexuale saptamânale. Detinatorii de masini Volkswagen si Mercedes au obtinut o medie mai mica, respectiv 1,9 si 1,6. S-a dovedit ca posesorii de Porsche nu fac dragoste decât de 1,4 ori pe saptamâna. Cei care prefera autoturisme italiene detin un loc important in clasament, fiind urmati de posesorii de autoturisme franceze. Conducatorii de autoturisme americane nu se bucura de o viata sexuala prea activa. Posesorii marcilor coreene sunt putin mai sus in clasament, ocupând un loc superior fata de cei care au Porsche, având o medie de 1,5 contactele sexuale saptamânale. Rezultatele sondajului sunt relative deoarece persoanele care au raspuns la intrebari s-au oferit voluntar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS