24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOrlando Bloom - mereu in criza de timp

Orlando Bloom – mereu in criza de timp

Adora sahul si rugbiul, insa din cauza indatoririlor profesionale are foarte putin timp liber. „Am o viata frenetica, insa sunt multumit ca am reusit sa-mi implinesc visele de când eram copil“, a declarat actorul Orlando Bloom.


Este considerat a fi idolul adolescentelor, insa rolul de sex simbol nu-l face deloc sa se simta in largul lui. Din acest motiv, cu ocazia premierei peliculei „Piratii din Caraibe“, l-a lasat pe partenerul sau din film, Johnny Depp, sa fie asaltat de fani, sa dea autografe si sa stea de vorba cu toti cei prezenti la eveniment. Cu toate ca este timid, Orlando Bloom a avut norocul si abilitatea de a-si construi o cariera asa cum a visat.


„Am reusit sa fac sa devina realitate toate visele mele de când eram copil. Am interpretat toate personajele care ma fascinau atunci când eram doar un baietel: am fost un cavaler, un luptator, un elf si un pirat“, a declarat Bloom. Fiind intrebat care erau activitatile sale preferate in perioada copilariei si daca era un iubitor de fotbal, actorul a subliniat: „Da, uneori jucam si fotbal. Insa sportul pe care l-am practicat cel mai mult a fost rugby-ul. Fotbalul este un sport pe care imi place sa-l privesc, mai ales partidele importante, precum cele de la mondiale. Din patru in patru ani trebuie sa urmez nationala Angliei la mondiale, sperând mereu ca de data asta noi vom fi cei care vor câstiga“, a declarat actroul.


In ceea ce priveste modurile sale preferate de a se relaxa, Orlando a dezvaluit ca este pasionat de sah.


„Nici nu stiu ce sa spun. Eu, practic, nici nu sunt capabil sa ma relaxez. Probabil acest interviu pentru mine este o relaxare. Nu am niciodata timp pe care sa mi-l acord doar mie. Mereu sunt prins intre filmari. Ceea ce imi place insa foarte mult este sahul. Ma ajuta sa ma concentrez, chiar daca nu sunt un foarte bun jucator. Joc cu oricine, imediat ce gasesc pe cineva dispus sa ma infrunte. Din pacate, Johnny Depp nu este capabil. I-am dat o gramada de carti sa invete, insa degeaba“, a mai dezvaluit Orlando Bloom.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS