17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFrizurile sezonului toamna-iarna 2006-2007

Frizurile sezonului toamna-iarna 2006-2007

Frizurile pentru barbati au evoluat foarte mult de-a lungul anilor. Toti domnii preocupati de imaginea lor si cei care doresc sa fie in pas cu moda acorda, in zilele noastre, o atentie deosebita parului.


Este putin importanta textura parului dumneavoastra, culoarea, cantitatea sau forma fetei, un stilist bun va sti cu siguranta sa va ofere sfaturi pentru a avea un look avantajos, la moda, dar care, mai presus de toate, sa va reprezinte propria personalitate. In acest sens, barbatii preocupati de aparenta lor vor alege un salon de coafura pentru barbati multi-services, care aduna la un loc: stilisti, frizeri, specialisti in tratamente de frumusete, maseuri etc. Frecventând astfel de saloane, barbatul din zilele noastre poate sa fie mereu la curent cu noile tendinte la moda in materie de coafura si se vor putea informa in legatura cu ultimele aparitii de produse cosmetice ce le sunt dedicate din revistele si brosurile ce le sunt puse la dispozitie in aceste saloane.


Frizurile pentru barbati nu mai sunt aceleasi ca odinioara, când singurele optiuni pentru reprezentantii sexului tare erau legate de lungimea parului sau de prezenta favoritilor (barba lasata special sa creasca de o parte si de alta a fetei, de la tâmple pâna la barbie). Azi, se utilizeaza din ce in ce mai mult pilozitatea fetei barbatului pentru a crea un look tipic masculin. Un lucru este cert, nu se mai poarta mustata, insa stilistii propun unirea parului cu barba printr-o linie subtire de par ce scoate in evidenta maxilarul. In ceea ce priveste sezonul toamna-iarna 2006-2007, specialistii in frizuri au subliniat ca sunt la mare cautare tunsorile originale ce dau un look „urban“ si „contemporan“, cele care folosesc taieturi asimetrice si carora le pot fi asociate mese in culori originale sau care pot fi modelate intr-o maniera naturala cu ajutorul gelului sau spumei.


Specialistii in coafurile pentru barbati va pot oferi imaginea la care aspirati si aceasta respectând obisnuintele dumneavoastra de viata si exigentele. Spre exemplu, daca sunteti sportiv si daca doriti o tunsoare practica puteti avea o infatisare extrem de sexy si provocatoare in cazul in care abordati o tunsoare scurta, iar uscarea parului sa o realizati cu ajutorul unui prosop. Pentru ocaziile speciale sau pur si simplu pentru a cuceri inima tuturor femeilor ce trec pe lânga dumneavoastra puteti sa aplicati pe par un pic de gel, o sarcina extrem de simpla, care insa va face imediat diferenta si va va oferi un aer de macho.


O coafura extrem de apreciata in acesta perioada este aceea numita in mod sugestiv „Poet“. Parul este tuns pâna la nivelul gâtului. Tunsoarea se realizeaza exclusiv cu ajutorul lamei. Vârfurile nu sunt potrivite pentru a evita crearea de linii prea dure. Barbatul care va opta pentu un astfel de look va avea un aer rebel, va da senzatia ca este un artist aflat mereu in cautarea unei muze inspiratoare.


Alta tunsoare extrem de seducatoare este cea numita „Rockmantique“. Asa cum spune chiar denumirea acesteia, reprezinta o combinatie intre stilul rebel si cel romantic. Look-ul pe care il ofera tunsoarea este potrivit aproape in orice situatie: atât la locul de munca, cât si la ocazii speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS