17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlegeti-va rujul potrivit

Alegeti-va rujul potrivit

Stiti cum sa va alegeti rujul intr-o nuanta care sa va vina de minune? Câteva recomandari nu strica niciodata! Vi le ofera site-ul www.avantaje.ro.


Culori reci sau calde?


Aflati ce coloratie are tenul dumneavoastra: priviti-va incheietura mâinii si, daca venele sunt albastrui, aveti tenul rece; daca sunt oliv-verzui, atunci tenul dumneavoastra este cald. Nuantele de roz-fucsia sunt ideale pentru tenul rece; rosu-coral, roz-trandafiriu si roz-piersica avantajeaza tenul cu o coloratie calda.


Tenul deschis. Pentru zi: Majoritatea femeilor cu piele deschisa par sterse când au un machiaj roz-pal. Nu insa si Paris Hilton, pentru ca ea a ales un machiaj cald pentru obraji, in nuante de roz-somon, care se armonizeaza cu machiajul mai puternic al ochilor. Pentru noapte: Folositi farduri roz-trandafiriu, cu textura transparenta sau lucioasa.


Tenul normal. Pentru zi: Tenul cu o coloratie mai calda, care se bronzeaza usor, arata grozav cu un machiaj in nuante proaspete de roz. Blondelor li se potrivesc cel mai bine tonurile de piersica, in timp ce brunetele arata stralucitor in nuante de zmeura. Aplicati o nuanta putin mai intensa pe buze, combinata cu o culoare mai delicata pentru obraji, iar machiajul va arata impecabil. Pentru noapte: Sienna Miller, care are tenul atât de proaspat si de stralucitor, isi poate permite un machiaj mai deosebit, mai ales pentru seara: ochi expresivi si multa mascara. Din moment ce acest tip de ten este atât de frumos, nu trebuie incarcat cu pudra. Pentru a spori intensitatea culorii de pe buze si obraji, incercati un gloss intr-o nuanta de piersica sau caisa.


Tenul inchis. Pentru zi: Spectrul de rozuri tari – fucsia, purpuriu si roz-zmeuriu – sunt grozave, mentin textura pielii matasoasa si dau luminozitate si delicatete chipului. Evitati rujurile pale, care se purtau in anii ’60, de papusa Barbie, fiindca sunt prea aspre pentru un ten atât de inchis. Pentru noapte: Va puteti permite sa fiti stralucitoare: chiar si un machiaj mai tare se potriveste cu textura pielii dumneavoastra si cu nuanta acesteia.


Nuanta de rosu potrivita


Nuantele calde de rosu au si putin galben in compozitia lor – gânditi-va la rosul-portocaliu, la cel caramiziu si la rosul-corai. Nuantele reci de rosu includ putin albastru si pot fi: rosu-burgund, visiniu si rosu-intens. Rosul-stacojiu este undeva intre cele doua categorii. Un ruj rosu va poate transforma dintr-o data intr-o adevarata diva!


Tenul deschis. Pentru zi: Buzele stralucitoare in contrast cu tenul deschis arata minunat, cu o conditie: fardul de obraz nu trebuie sa fie roz, ci unul natural, culoarea servind drept contur. Daca printre preferintele dumneavoastra se numara culorile intense, evitati rosul-ciclamen si alegeti caramiziul sau coraiul. Pentru noapte: Aplicati un luciu pentru fata, in zona tâmplelor, obrajilor si barbiei, ca sa dati stralucire, si un fard mai intens in obraji. Nu uitati mascara negru, pentru gene, si dati buzelor profunzime cu un ruj cremos si cu un contur rosu.


Tenul normal. Pentru zi: Datorita texturii de piersica a tenului ei si trasaturilor conturate, Heidi Klum este o norocoasa: poate folosi orice nuanta de rosu. La fel, si majoritatea brunetelor cu ochi caprui sau negri. Pentru cele care au un ten mai palid, portocaliul si rosul-teracota sunt o alegere inspirata atât pentru buze, cât si pentru obraji. Pentru noapte: La lumina artificiala, acest tip de ten e avantajat de culori intense pentru buze, cum ar fi visiniu, burgund si rosu. Accentuati fardul de obraz, aplicându-l spre tâmple, chiar si pe fata, dar fara a insista prea mult.


Tenul inchis. Pentru zi: In general, va puteti permite sa alegeti un rosu-intens. Daca aveti buzele foarte groase sau prea senzuale, puteti sa folositi un ton mai „potolit“, cum ar fi un rosu in nuanta fructului de mango sau roscat, cu o textura transparenta sau matasoasa, pentru un machiaj natural. Pentru noapte: Nu ezitati sa incercati toate nuantele de rosu in nuanta vinului (burgund si pruna), care arata minunat. Daca doriti sa va conturati buzele, incercati o nuanta pe care sa o asortati cu rujul si apoi combinati-o cu acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS