11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlegerea jachetei - o misiune dificila

Alegerea jachetei – o misiune dificila

Un lucru important atunci când vine vorba de garderoba fiecarui barbat este acela de a alege o jacheta personalizata si bine adaptata nevoilor sale.


Moda este mereu in schimbare si de multe ori se intâmpla sa alegeti un obiect vestimentar considerat „foarte la moda“, insa in scurt timp nu il mai puteti purta deoarece tendintele au luat alta intorsatura. Depinde de mijloacele financiare ale fiecaruia si de pasiunea pe care o manifesta pentru moda pentru a reusi sa fie catalogat mereu drept o persoana imbracata dupa „ultimul racnet“. Este de la sine inteles ca situatia ideala este aceea de a poseda mereu sumele necesare de bani pentru a va schimba garderoba in functie de evolutiile stilistice si de a purta mereu geci sau bluzoane care sa reflecte mereu imaginea ultimelor tendinte. Putini sunt cei care au privilegiul de a face acest lucru, astfel ca momentul in care decideti sa va cumparati un obiect vestimentar care nu este tocmai ieftin, cum ar fi spre exemplu jacheta, devine un moment esential pentru orice barbat care se respecta. Este foarte important sa stiti sa alegeti o jacheta pe care sa o puteti purta la mai multe ocazii si mai ales sa fiti siguri ca nu se demodeaza in câteva luni. Un lucru de care trebuie sa tineti cont este acela ca nu toate hainele pot fi combinate intre ele. Spre exemplu, o jacheta in carouri nu se asorteaza absolut deloc cu pantaloni in dungi. In cazul in care aveti dificultati atunci când vine vorba de ceea ce este indicat sa purtati, cea mai buna solutie este sa cereti sfatul unor persoane specializate in domeniul modei masculine.


Este cu adevarat agreabil sa urmati noile tendintele si uneori nu este necesar sa faceti investitii foarte mari. Mai multe magazine ofera haine de buna calitate si modele geniale la preturi abordabile. In plus, calitatea nu „rimeaza“ intotdeauna cu preturile exorbitante.


Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este acela de a reflecta cu atentie asupra nevoilor dumneavoastra atunci când sunteti pusi in situatia de a alege o noua jacheta. Trebuie sa va gânditi la intreaga dumneavoastra garderoba si sa alegeti un model care se potriveste cu cele mai multe dintre haine pentru a putea realiza cât mai multe combinatii. De cele mai multe ori, o geaca de blugi este indispensabila pentru majoritatea domnilor si asta pentru ca perechea sau perechile de blugi nu lipsesc din garderoba nici unuia. O data ajunsi la magazin este indicat sa cereti sfatul vânzatorului. Acesta poate sa va aleaga un model la care nu v-ati gândit si care va vine ca turnat chiar daca este mult diferit de modelul pe care dumneavoastra il aveati in minte. De asemenea, pentru a va usura misiunea este indicat sa mergeti la cumparaturi cu un prieten care va cunoaste foarte bine si care este in masura sa va ajute sa alegeti jacheta potrivita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS