16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaptura de alcool netimbrat la Calafat

Captura de alcool netimbrat la Calafat

O importanta cantitate de bauturi alcoolice netimbrate a fost descoperita de politisti in municipiul doljean Calafat.


Lucratorii Politiei Calafat, impreuna cu specialisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor si comisari ai Garzii Financiare Dolj, au desfasurat marti si miercuri o ampla actiune pe raza municipiului Calafat si a comunelor limitrofe, pentru prevenirea si combaterea comercializarii bauturilor alcoolice care nu au aplicate banderole de marcaj fiscal. Oamenii legii au stabilit cu aceasta ocazie ca o firma din Calafat – SC MILAND SRL – aproviziona cu astfel de produse mai multe magazine din comunele Poiana Mare si Desa, unde alcoolul netimbrat era oferit la vânzare cumparatorilor.


Societatea mentionata nu detinea documente de provenienta a marfii. In urma controlului, politia a indisponibilizat in vederea cercetarilor cantitatea de 1.445 de litri de bauturi alcoolice, in valoare totala de 17.700 RON. Totodata, au fost indisponibilizate tigari netimbrate, bauturi racoritoare, bere si produse alimentare in valoare de 12.500 RON, pentru care administratorul societatii, Elisabeta Badea, de 46 de ani, nu a putut prezenta acte de provenienta.


„Cercetarile se continua sub aspectul savârsirii infractiunii de evaziune fiscala“, se arata intr-un comunicat de presa semnat de comisarul Georgel Enescu, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS