Speranta moare ultima!

Autori


Cele doua tinere care au reprezentat Oltenia la concursul „Star Fresh“ lupta in continuare pentru a-si face o cariera in muzica româneasca: Roxana s-a inscris si la alte competitii de muzica, iar Simona a primit numeroase propuneri de a concerta.

 

Doua saptamâni au petrecut Simona Roman si Roxana Ungureanu in tabara „Star Fresh“ de la Bucuresti. In aceasta perioada (27 august – 12 septembrie) tinerele au luat lectii de canto de la celebra Crina Mardare si au fost sfatuiti de specialisti in domeniu cum trebuie sa se comporte daca vor sa-si faca un nume in show-bizz-ul românesc. In plus, cântaretele au avut ocazia sa-si faca o multime de prieteni. In tabara concursului care si-a propus sa descopere un nou star au intrat 40 de concurenti, iar in finala, au ramas doar opt care sa se lupte pentru premiul cel mare (un contract pe un an cu o casa de discuri nationala).

Cele doua oltence nu au reusit sa acceada in finala, dar nici nu regreta faptul ca au participat la concurs. Pâna la urma au reusit sa ajunga in semifinale si, cel mai important lucru, au putut face dovada talentului lor in fata unei tari intregi, deoarece competitia a fost televizata.

Raceala, bat-o vina!

„Sunt fericita ca am reusit sa ajung pâna in semifinalele concursului. Organizatorii evenimentului ne-au asigurat ca ne-au pastrat in baza lor de date si ne vor contacta si cu alte ocazii“, a mentionat Roxana. Acelasi optimism si l-a pastrat si cealalta concurenta.

„Eu am dat tot ce am putut si sunt multumita de prestatia mea“, a afirmat Simona, care a avut ghinionul sa raceasca tocmai când se afla la Bucuresti. Si pentru ca intre concurenti nu erau invidiosi, toti au tinut sa o ingrijeasca pe bolnava si sa aiba grija sa nu-i lipseasca nimic.


„Colegii au fost foarte de treaba, nu erau invidiosi si tocmai de aceea cred ca ne-am inteles toti foarte bine. Ne sustineam reciproc când era cazul. Din cauza faptului ca am racit eu am fost rasfatata grupului. Veneau pe rând sa ma ingrijeasca, mi-au cumparat pastile“, a povestit Simona.

Marea suparare a tinerei este ca raceala a impiedicat-o sa iasa la karaoke alaturi de restul grupului, ea fiind nevoita sa ramâna la pat, in timp ce colegii ei au plecat sa se distreze. De fapt, aspirantii la titulatura de vedete nu au avut timp sa se obisnuiasca cu viata din Bucuresti pentru ca organizatorii le-au pregatit un program foarte incarcat. „Plecam dimineata si ne intorceam seara, am muncit mult, dar stiu ca ne-a prins bine“, a declarat Simona.

Nu renunta la muzica

La ora actuala, tinerele se gândesc la urmatorul pas pe care trebuie sa-l faca in cariera lor muzicala.

„In nici un caz nu intentionez sa ma las de muzica, mai ales acum când stiu ca am o sansa de afirmare“, a declarat Roxana.

Tânara participa in acest sfârsit de saptamâna la un festival de muzica de la Caracal, „Radu Serban“. Evenimentul cuprinde si o competitie pentru tinerii solisti, la care a participat si craioveanca. Rezultatele prestatiei sale le va afla in seara când are loc Gala premiantilor. In plus, de saptamâna viitoare, Roxana va incepe si cursurile universitare. Tânara este studenta in anul intâi la Facultatea de Automatica din Craiova, la o sectie cu predare in limba engleza, si de-abia asteapta sa-si intâlneasca noii colegi. In ceea ce-o priveste pe Simona, ea a precizat ca anul acesta prioritatea sa va fi scoala, pentru ca trece in clasa a XII-a si are multe exmene de dat in vara. Bineinteles ca nici ea nu va renunta la muzica, mai ales ca pentru acesta toamna are deja programate câteva cântari pe la diferite baluri ale bobocilor.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 24 septembrie 2006

Actualitate

» Ficatei si coniac in facturile de intretinere
» Drum judetean afectat de alunecari de teren
» Pensiile se pot ridica de la Bancpost si in octombrie
» Executor judecatoresc, cercetat pentru inselaciune, fals si uz de fals
» Centrala de apartament vs. Termoficare
» Legislatia in domeniul ajutorului social, aplicata dupa ureche
» Comemorare la Manastirea Tismana
» Scoala europeana la Calimanesti
» Se modernizeaza infrastructura turistica
» „Prietenii curateniei“ nu mai au adepti
» Arhivarii, grefierii si aprozii, in greva

Local

» Vinul „rege“ de Segarcea
» Oltenii, vrajiti de licoarea zeilor
» Aderarea la UE e sigura, dar cu rezerve
» 25.000 de dolari – viitorul unui copil
» Centrul de Transfuzii Sanguine, in criza de sânge
» „Ioana“ a premiat oltencele
» Experiment teatral reusit
» Infarct la Competitia Nationala a Crucii Rosii
» 10.000 de lei noi pentru premiile verii la Gazeta de Sud
» Ford, tot mai aproape de preluarea Daewoo Craiova
» Studentii cer bonuri de masa

Dolj

» Transparenta pe ulitele satelor

Sport

» Fane Stoica, principal
» „Am gresit ca i-am adus pe Stefanescu si Ungureanu“
» Cine vrea Universitatea Craiova?
» Cadere libera
» Ultrasii olteni, interzisi pe stadion
» Binecuvântarea punctului cu var
» Clonati-l pe Pavel!
» Inexistenti la Medgidia
» Infrângeri pe linie
» Inca o deplasare ratata
» Oltenii, invinsi din prima repriza

Bani & Afaceri

» Gazul craiovenilor, la mila privatilor
» Cariera, mai importanta decât locul de munca
» Consilierii din Uricani nu s-au decis sa lichideze SC GOSCOMLOC
» Oferte tentante, participanti dezinteresati

Magazin

» IA TE UITA!
» Bancul zilei
» Picatura de cunoastere
» Utile Craiova
» INTRERUPERI PROGRAMATE
» Fereşte-te de radar!
» DJ Luccian, un „veteran“ al pupitrului
» Vedete alergice la casatorie
» Scurte stiri
» Horoscop

Opinii

» Cel care ramâne
» Spovedanie la foc automat

Top