24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Reactii on-line

Articolul „Razboiul robelor“, publicat ieri in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


Cititor


Vor fi dati afara sau nu securistii din sistem? Stiu si eu unul care se zbenguie in voie prin salile judecatoriilor si tribunalelor, ca la el acasa. Postati pe forum numele securistilor pe care ii stiti, indiferent ca sunt avocati, procurori, judecatori sau grefieri, si veti vedea de ce sistemul e asa de corupt. Cine are curaj sa inceapa?


Magda Chirila


Sustin ceea ce afirma domnul A. Savulescu. Acest lucru, din pacate, se practica de mult. Avocatii cad la pace si problema este rezolvata. Vorbesc de procese grele, de exemplu, legile revendicarilor, acolo de unde s-au imbogatit toti magistratii profitând de clientii fara pregatire juridica. Este o realitate dura cu privire la ceea ce se intâmpla in justitia doljeana. Si tot cu privire la legile caselor nationalizate, din pacate, e tardiv si nici nu se vrea sa revenim la normalitate si sa incercam sa fim corecti de acum. S-ar mai fi putut salva ceva, dar nu sunt capabili sa constientizeze acest lucru. Este mai sfânt banul decât dreptatea, asta este!


Black Sabbath


E cel putin bizar momentul in care celor doi avocati le place sa se erijeze in cavaleri ai dreptatii incercând sa ostracizeze pe nedrept o categorie profesionala (grefierii) cu argumente de ei inventate! Cei doi avocati ai Baroului ar trebui sa faca referire si la rapacitatea colegilor domniilor lor din Barou si, de ce nu, a lor personal, atunci când percep onorariile clientilor, ca sa nu mai vorbim de cerbicia cel putin suspecta cu care se opun infiintarii unui barou alternativ! Sa traiti bineeeeee, domnilor!!!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU