21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpargator minor cu afinitati pentru justitie

Spargator minor cu afinitati pentru justitie

Minorul care a spart un notariat din Târgu Jiu si a scos prin acoperis peste o jumatate de miliard de lei vechi a jefuit si un birou ce apartine unui executor judecatoresc.


Tânarul care a spart saptamâna trecuta un notariat din Târgu Jiu in care a patruns prin acoperis si a furat 58.000 RON a recidivat si a jefuit si un birou care apartine unui executor judecatoresc.


Politia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizata de executorul judecatoresc, Florian Bârsasteanu, ca persoane necunoscute au patruns, prin fortarea unei ferestre, in biroul sau, din strada Geneva, iar de aici au sustras suma de 350 RON. In urma anchetei demarate de lucratorii Biroului Investigatii Criminale si Ordine Publica, autorul spargerii a fost identificat in scurt timp. Acesta este Ovidiu Laurentiu T., de 13 ani, din Târgu Jiu, fara ocupatie, implicat si in spargerea unui notariat. La perchezitia corporala efectuata, asupra minorului a fost gasita suma de 245 RON, bani care minorul a recunoscut ca provin din furt. Suma a fost restituita executorului judecatoresc, iar politistii incearca sa stabileasca daca tânarul a fost implicat si in alte spargeri.


Nu are leac


Ovidiu Laurentiu T. este cunoscut in rândul politistilor pentru originalitatea faptelor sale. Ultima isprava a tânarului i-a lasat cu gura cascata pe oamenii legii. Saptamâna trecuta, baiatul a inlaturat tigla de pe acoperisul unui notariat din Târgu Jiu si a intrat in cladire. Dupa ce a scotocit prin mai multe camere, minorul a plecat cu 58.000 RON, pe care i-a scos tot prin acoperisul imobilului. Notarul a chemat politia care a reusit sa ii dea de urma spargatorului. Acesta depozitase câteva bunuri pe care le achizitionase cu banii proveniti din furt si o parte din suma sustrasa la domiciliul lui Dumitru-Cosmin Rostogolea din Târgu Jiu. Ovidiu Laurentiu T. este cercetat in stare de libertate pentru numeroase furturi. Intrucât este minor, politistii nu pot sa il retina si sunt nevoiti sa il interneze intr-o institutie specializata cu sediul in municipiu. Tânarul nu a rezistat internat in centru mai mult de câteva zile, reusind de fiecare data sa scape si sa comita alte furturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS