10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalForte impresionante in cautarea femeii disparute in munte

Forte impresionante in cautarea femeii disparute in munte

Salvamontistii din Petrosani, impreuna cu echipajele politiei si ale jandarmeriei montane, au reluat cautarile femeii disparute de aproape o saptamâna in zona Defileului Jiului, la cules de afine. Dumitru Bârlida, seful echipei Salvamont din Petrosani, spune ca a cerut si ajutorul echipajelor de cautare cu câini din Craiova, pentru ca femeia ratacita are, cu fiecare zi care trece, mai putine sanse de supravietuire. „Incercam sa gasim sprijin si la cei care au câini dresati pentru cautare. In munte vremea s-a inrautatit si nu prea sunt mari sanse ca femeia sa supravietuiasca“, a spus Dumitru Bârlida.


Femeia are 65 de ani si, din spusele celor care o cunosc, este cardiaca, lucru care inrautateste si mai mult situatia, pentru ca se presupune ca a stat la temperaturi scazute timp de mai multe zile.


Din datele de pâna acum rezulta ca a plecat in munte, saptamâna trecuta, impreuna cu inca o femeie, iar de atunci nimeni nu a mai vazut-o. In cautarea ei au plecat, inca de duminica dimineata, echipaje ale politiei, ale jandarmeriei, salvamontistii din Parâng, rudele, vecinii si femeia cu care a urcat in munte.


Rudele si vecinii s-au alertat abia la sfârsitul saptamânii trecute, când au anuntat politia si pompierii care au spart usa imobilului in care locuia, pentru a constata lipsa femeii.


Cei care au plecat in cautarea femeii ratacite spun insa ca vremea din munte este capricioasa, vântul sufla puternic de câteva zile, iar noaptea temperaturile ajung chiar si sub zero grade Celsius.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS