17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCaptura de tigari de contrabanda

Captura de tigari de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul Detasamentului de Interventie al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Dolj au descoperit luni, in jurul orei 12.00, un barbat care avea asupra sa 150 de pachete de tigari marca Ronson, pentru care nu avea documente de provenienta.


In baza unor informatii, politistii de frontiera doljeni au organizat un filtru la iesire din localitatea Calafat, catre Craiova si au oprit un autoturism Dacia in care se aflau patru persoane. Cu ocazia solicitarii actelor de identitate, oamenii legii au observat o sacosa voluminoasa asupra lui Mihaita N., de 34 de ani, cu domiciliul in judetul Mehedinti, in care s-au descoperit 150 de pachete de tigari marca Ronson, pentru care barbatul nu a putut prezenta documentele de provenienta. Acesta a declarat ca le-a cumparat pentru consumul propriu de la mai multe persoane din municipiul Calafat, persoane pe care nu le cunoaste.


In urma celor constatate, politistii de frontiera au confiscat cele 150 de pachete de tigari, in valoare de trei milioane de lei, iar cel in cauza a fost sanctionat contraventional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU