10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZece lucruri pe care le urasc femeile la barbati

Zece lucruri pe care le urasc femeile la barbati

„Dragul meu, te iubesc tot atât de mult pe cât te urasc“: cu aceeasi intensitate, cu aceeasi frecventa, cu aceeasi inima si, mai ales, cu aceeasi constiinta. Site-ul www.stiletto.ro va demonstreaza cele spuse mai sus de un clasic francez.


„Afirmari“ zgomotoase


De la detaliile cele mai marunte si pâna la aspecte care confera amploare dramatica vietii de cuplu, dar si coexistentei generale barbat-femeie, dovada cea mai concludenta a faptului ca barbatii isi au originea in specii de natura inferior-primitiva este faptul ca „entuziasmul“ feroce sau supararea sinucigasa stârnite la momentul sacru numit „meci“ sunt insotite in mod invariabil de strigate, urlete, manifestari dintre cele mai imposibil de exemplificat. Sintagma „inapoi in preistorie“ ar putea aduce putina lumina, insa, asupra problemei. Dedublarea barbatului aparent normal si potolit este deconcertanta. Concluzia: femeilor NU le place!


Triunghi amoros: ea, el si… berea


Nici „obiceiul“, „traditia“, „tabietul“ sau „incapacitatea de a valorifica timpul intr-un alt mod“ decât de a sta la bere ore in sir nu le prea umple doamnelor sufletul de implinire. Cu-atât mai mult cu cât ei vin mirosind de la o posta, râzând haotic si tâmp, cântând afon si de prost-gust, descaltându-se in living si devorând jumatate de frigider. Nici asta NU le place!


Umor pagubos


Umorul grotesc nu s-ar incadra nici el tocmai la capitolul „calitati“. Ceea ce este insa si mai descurajant este tocmai ipoteza ca barbatii fara umor sunt cauze iremediabil pierdute. Ce se poate face insa când glumele sunt, de multe ori, de proasta calitate? Si când o cascada de râsete zgomotoase, stupide si foarte increzatoare in ele insele va invadeaza timpanul diafan? Mai trageti o concluzie: NU va place!


Shopping-ul ei si plictiseala lui


Doamnele n-ar putea spune ca se dau in vânt nici dupa privirile plictisite, suspinele repetate si mersul pe loc din ciclul „mai ai?“ care le obstructioneaza in modul cel mai crud sfântul ritual al shopping-ului. Lipsa de rabdare si de consideratie tradusa in aceasta atitudine le aduce in acelasi punct: NU le place!


Sindromul comoditatii


Comoditatea, pasivitatea, blazarea, indiferenta nu le stimuleaza nici ele prea mult, mai ales când momentele in care se manifesta sunt total nepotrivite. Când preferati cutia vorbitoare numita televizor unei plimbari, când nu aveti chef de vorba sau când dati mecanic din cap fara ca macar sa stiti despre ce vorbesc, NU le place!


„Franchete“ masculina


Iar când barbatii aleg sa faca economie de diplomatie si delicatete pentru a le spune sincer si transant partenerelor ca arata „groaznic“, ca le-a mai aparut un rid sau ca s-au ingrasat sau pentru a le taia elanul, a le spulbera iluziile sau a le limita aspiratiile devin dintr-o data personajul negativ din basmele lor de copile si, drept urmare, doamnelor NU le place, ba chiar mai mult, ii urasc pentru asta!


Exist, deci sunt… perfect!


Prerogativa de perfectiune de care ei fac uz si armamentul adiacent de presupusa superioritate au devenit nu numai cronice, dar si netratabile. A venit, iata, rândul doamnelor sa le calce domnilor basmele in picioare: ei bine, dragilor, perfectiunea NU exista decât in mintea voastra distorsionata de vanitate si cult narcicist! Iar, oricât de bizar ar suna, femeile ar prefera mai curând un exemplar pur si simplu uman. Asadar, nici asta NU le place!


Camuflaj misogin


Si pentru ca sunteti barbati, unde altfel ar gasi misoginismul sol mai propice de dezvoltare decât mintea voastra? Asa cum, insa, si femeile sunt feministe sau misandre, nu le-ar deranja atât de mult micile contradictii. Flagelul incepe, insa, când barbatii incearca sa camufleze aceasta pornire si aceasta iese la iveala când doamnele se asteapta mai putin, in cel mai radical si mai dezarmant mod posibil. NU le place!


Abuz de discretie


Femeile nu sunt nici adepte ale incercarii-surogat de a le reprima barbatilor sentimentele, fie ele sincere si demne de rostit, fie acide si incisive. Ele nu o catalogheaza nici ca tact, nici ca eleganta, nici ca nimic altceva din acelasi câmp semantic, ci pur si simplu ca lasitati puerile cu accente de teama demasculinizanta. In mod evident, femeilor NU le place!


Intre alb si negru, ei prefera albul. Sau negrul? Sau poate griul?


Si… ultima, dar nu cea din urma, capacitatea aproape incredibila, fantastica a barbatilor de a oscila, de a se vulnerabiliza, de a se stabiliza, dar si acuitatea indeciziei. Nu numai ca femeilor nu le place, dar, oricât de mult s-ar iubi pe ele insele, nu le maguleste o relatie bolnavicioasa cu un alter ego al lor, ascuns si plin de defecte. Care, asa cum probabil v-ati dat seama, in cazul de mai sus, ar fi chiar ei, barbatii… lucru pe care, DA, femeile il detesta!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU