11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProstitutie si proxenetism prin mica publicitate

Prostitutie si proxenetism prin mica publicitate

Politistii doljeni au reusit sa identifice sase prostituate care isi gaseau clienti prin anunturi la mica publicitate, la rubrica „erotice“.


Ofiterii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj au desfasurat in ultima perioada o actiune de combatere a prostitutiei prin anunturile de mica publicitate. Joi au aparut primele rezultate, fiind identificate sase „fetite“, din care doua minore, care isi racolau clientii prin intermediul ziarelor locale. Acestea sunt Ionica N., de 19 ani, Madalina Z, de 17 ani, ambele din comuna doljeana Galicea Mare, Elena L., de 33 de ani, din Segarcea, Iuliana O., de 32 de ani, din Craiova, Ana T., de 21 de ani, din localitatea Marasesti-Vrancea, si Cristina R., de 16 ani, din Arad. S-a stabilit ca fetele, prin intermediul anunturilor de genul „Bruneta. Superdotata. Ofer companie“, racolau clienti in vederea practicarii de raporturi sexuale, pentru care negociau sume intre 500 de mii si un milion de lei.


Cercetate in stare de libertate


Oamenii legii au stabilit ca minora Cristina R. era in urmarire generala, fiind data disparuta de la domiciliu, si a fost predata unei escorte a IPJ Arad. In cadrul aceleiasi actiuni a fost identificat si Viorel N., de 22 de ani, din localitatea doljeana Galiciuica. Acesta avea „grija“ de Cristina R. si Ana T., adica le asigura gazduire si le punea la dispozitie un telefon pentru a racola clienti prin anunturile din ziare. Celor sase femei le-au fost intocmite dosare penale pentru comiterea infractiunii de prostitutie, acestea fiind cercetate in stare de libertate. De asemenea, pe numele lui Viorel N. a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de proxenetism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS