22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrucuri pentru o imagine impecabila

Trucuri pentru o imagine impecabila

Sunteti fascinata de lumea modei, dar veniturile nu va permit sa va imbracati pe gustul dumneavoastra. Site-ul www.idieta.ro va pune la dispozitie câteva modalitati simple si necostisitoare pentru un look de milioane.


Poate nu aveti o situatie financiara tocmai perfecta, poate aveti alte prioritati decât sa cheltuiti mici averi pe imbracaminte si pantofi care poarta semnatura unor designeri celebri. Dar aspectul conteaza si nu puteti sa nu admirati o femeie imbracata cu gust, nu puteti sa nu va simtiti mai increzatoare atunci când purtati ceva care va vine ca turnat. Va invatam cum sa va bucurati de incredere in frumusetea dumneavoastra, fara a face „sacrificii“ materiale. Adoptati câteva dintre sfaturile de mai jos si va veti simti intotdeauna mândra de aspectul dumneavoastra.


Machiajul va poate schimba radical, in bine sau in mai putin bine. Puneti-va la curent cu ultimele tendinte in machiaj si alegeti varianta care se potriveste personalitatii dumneavoastra, culorii de par si tenului.


• Fondul de ten este esential daca aveti nevoie sa corectati unele imperfectiuni. Alegeti o textura care sa se potriveasca tipului dumneavoastra de ten si culorii acestuia. Ar fi bine sa nu economisiti prea mult când vine vorba de acest produs.


• Produsele de machiaj trebuie sa fie in termenul de valabilitate si tinute intr-un mediu igienic. Pensulele sau buretii cu care aplicati machiajul trebuie curatate de doua ori pe luna cu un sapun antibacterian.


• Mizati pe frumusetea dumneavoastra naturala si nu incercati sa va schimbati fizionomia cu „trucuri“ de machiaj. Veti arata ca si când ati purta o masca si, in timp, veti deveni dependenta de aceasta.


• In ceea ce priveste parul, schimbarile de look sunt foarte costisitoare si nu va multumesc de fiecare data. Apelati la un stilist si cereti-i sa va propuna o tunsoare care se poate intretine mai usor. Parul mai lung nu are nevoie de retusuri lunare.


• Daca nu va permiteti sa va vopsiti la o luna, doua, optati pentru suvite.


• Când vine vorba de vestimentatie, trebuie sa luati in seama piesele de rezistenta: cumparati doar haine care arata perfect pe dumneavoastra, care vi se potrivesc ca masura si stil. Nu mai investiti in haine si accesorii pe care nu aveti la ce sa le potriviti si care nu va vin perfect pe corp. Nu va mintiti singura ca va veti simti mai motivata sa slabiti pentru a intra in acea pereche de blugi care v-a costat milioane.


• Negrul este mereu in tendinte: daca rozul sau verdele praz sunt culori doar de un sezon, negrul va ramâne mereu culoarea favorita a designerilor care fac legea in moda. Este o culoare care va subtiaza si va creeaza o imagine stilata, chiar daca lucrurile nu fac parte dintr-o colectie de renume.


• Culorile neutre – bej, bleu marin, maro, alb – pot fi combinate cu orice alte nuante, deci nu trebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra.


• Nasturii la control! Asigurati-va ca nu va lipseste nici un nasture de la camasa, nici un buton de la sacou. Puteti adauga un plus de culoare si varietate pieselor dumneavoastra de vestimentatie schimbându-le nasturii cu unii noi, plini de fantezie.


• Accesoriile fac tinuta: cea mai rapida metoda de a va improspata garderoba este sa adaugati mereu alte accesorii. Astazi o esarfa de matase, mâine un sirag clasic de perle, la intâlnire un sirag de margele colorate, la o petrecere o curea trendy.


• Investitie inteleapta: pantofii transmit multe informatii despre dumneavoastra, asa ca mai bine cumparati-va o singura pereche de calitate, decât trei perechi din imitatie de piele. Pantofii croiti bine, din materiale de calitate, se vor pastra mai bine in timp si nu va vor incomoda.


• Victima modei: daca nu puteti rezista tentatiei de a va achizitiona pantofi multicolori, potrivit tendintelor actuale, dar veniturile nu va permit un astfel de lux, optati pentru pantofii/ sandalele din pânza, care pot fi asortati/asortate la o tinuta sic, fara a arata ieftin.


• Putin toc nu strica: dimpotriva, tocurile va alungesc silueta, va fac sa pareti mai subtire si mai stilata.


• In ceea ce priveste geanta, optati pentru simplitate: cautati un model clasic sau unul mai actual, dar cu linii simple. O culoare neutra o veti putea asorta la mai multe tinute.


• Calitate: ca si la pantofi, decât sa va cumparati o geanta din vinilin, mai bine optati pentru una din material textil. Sunt accesoriile acestei veri si pot fi purtate atât la tinute casual, cât si la tinute mai pretentioase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS