3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAndra Palcau a imbracat-o pe Miss Tourism

Andra Palcau a imbracat-o pe Miss Tourism

Tânara creatoare de moda Andra Palcau a avut parte de o vara plina de surprize placute, atât pe plan profesional, cât si personal.


Cariera Andrei Palcau este in ascensiune. Dupa ce in urma cu aproximativ doua luni, craioveanca fusese distinsa cu Premiul I la sectiunea Creatie vestimentara din cadrul „Festivalului National Studentesc de Moda“ de la Cluj-Napoca, pentru colectia Witches (Vrajitoarele), Andra a mai reusit o performanta. Tânara a participat la „Miss Tourism World Romania 2006“, concurs de frumusete desfasurat intre 28 august si 3 septembrie pe Valea Prahovei. Olteanca nu s-a numarat printre cele 30 de tinere aspirante la titlul de Miss, ci a participat la festival in calitate de designer. In cele sapte zile cât a durat manifestarea, concurentelor li s-a facut câte un book. Printre designerii alesi sa asigure imbracamintea celor 30 de tinere frumuseti s-a numarat si Andra Palcau.


„Organizatorii au decis ca vestimentatia fetelor pentru fotografiile care au intrat in book sa fie asigurata de trei tineri designeri si eu am aut norocul sa fiu unul dintre ei“, a spus tânara. Aspirantele la titlul de „Miss Tourism“ au purtat creatii din colectia „Witches“, care a fost lansata in luna mai, in cadrul festivalului „Craiova Fashion 2006“.


Adio, burlacie!


Recunoasterea calitatilor Andrei vine insa dupa o munca asidua desfasurata pe parcursul mai multor ani. Craioveanca a inceput sa creeze mai intâi din joaca, pe când era in clasa a opta, iar apoi a descoperit ca designul este mai mult decât un hobby pentru ea. De-a lungul timpului, tânara a participat la multe concursuri nationale sau regionale, de unde s-a intors de fiecare data cu câte un premiu. Astfel ca participarea Andrei Palcau la un eveniment de anvergura „Miss Tourism 2006“ nu este decât un pas inainte intr-o cariera care are toate premisele sa fie de succes. Si chiar daca in primavara Andra marturisea intr-un interviu acordat GdS ca dorea sa-si deschida un atelier propriu de creatie cât de curând, planurile sale au fost date putin peste cap. De vina este chiar iubitul creatoarei, care a decis ca relatia lor sa evolueze. Dan Hustia a cerut-o in casatorie, iar Andra a acceptat.


„Am stabilit si data nuntii. Ne vom casatori pe 16 iunie, anul viitor“, a spus tânara, fericita ca si-a gasit jumatatea. Asa ca, deocamdata, viitoarea mireasa este foarte preocupata cu planificarea in detaliu a propriei nunti. Bineinteles ca nu va renunta nici la ideea de a avea un atelier propriu, asta insa numai dupa ce isi va pune pirostriile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS