Acasă Local A batut usa primariei in cuie

A batut usa primariei in cuie

Consilierii locali din comuna mehedinteana Devesel si primarul acesteia au ajuns sa nu se mai inteleaga deloc. Oricât de mult ar dura sedintele de consiliu, niciodata nu se ajunge la un consens legislativ, ceea ce a iscat in mai multe rânduri intâmplari ilare.


In urma unei discutii contradictorii intre consilieri si primar, pentru aprobarea unui proiect, edilul-sef si-a iesit din fire si a blocat usa de la sala primariei, unde se sustineau sedintele.


„Ajuns in imposibilitatea de a se mai opune unui proiect, primarul a batut in cuie usa salii de sedinte a consiliului local, pentru a impiedica desfasurarea sedintei. Proiectul nu s-a mai votat, dar a avut loc un scandal monstru intre consilieri si edil“, a declarat un consilier din Devesel.


Prezent in comuna mehedinteana, vicepresedintele consiliului judetean, Iancu Holtea, a asistat la circul consilierilor care nu il mai vor, in nici un chip, pe primarul ce a fost ales de comunitate.


„Este adevarat ca la Primaria de la Devesel s-a creat o tensiune, dar eu cred ca i-am linistit pe oameni si i-am facut sa inteleaga ca ei trebuie sa se zbata pentru comunitate“, a declarat Iancu Holtea. Primarul din Devesel nu a dorit sa comenteze incidentele de la sedinta de consiliu.

Exit mobile version