Acasă Local Bataie la „scor“

Bataie la „scor“

Suporterii echipei „Avântul“ Isalnita si jucatorii echipei „Vointa“ Leu s-au incins la bataie sâmbata, dupa meciul disputat pe terenul echipei din Isalnita, partida incheiata cu scorul de 1-1. In urma altercatiei, portarul din Leu a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.


Politistii din Isalnita au fost sesizati ca la sfârsitul meciului intre echipa locala si oaspetii din Leu a izbucnit un scandal. In urma cercetarilor s-a stabilit ca agresorii sunt Eugen N., de 52 de ani, si Ionel F., de 23 de ani, ambii din localitea Leu, cel din urma fiind si el batut. In timpul scandalului, cel mai „sifonat“ a iesit Alexandru C., portarul echipei din Leu, care a si fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova, unde medicii au stabilit ca acesta a suferit mai multe leziuni in urma loviturilor primite. Politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor participantilor la scandal.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version