21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalZece semne ca relatia se sfârseste

Zece semne ca relatia se sfârseste

Simtiti ca este ceva in neregula cu relatia dumneavoastra? Când stiti sigur ca se va sfârsi, când va certati singura ca sunteti paranoica? Daca va regasiti in aceste descrieri de stari, cititi mai jos pentru a vedea daca partenerul dumneavoastra se indeparteaza si cuplul e pe cale de a se destrama. Dar daca nu e totul asa negru, mai gânditi-va inainte de a va agita.


 


Lista propusa de site-ul www.femina.ro poate fi scurtata sau completata, insa sunt câteva aspecte esentiale intr-o relatie pentru a sti daca ea merge bine. Insa lucrurile nu sunt niciodata batute in cuie. Fiecare cuplu are propria istorie si sunteti singura in masura sa decideti ce s-a schimbat in rau si daca este cazul sa va ingrijorati, independent de orice semn pe care l-ati putea regasi mai jos.


1. Mai putina tandrete…


Va sarutati mai putin, nu va mai alinta ca alte dati, sunteti mai reci unul cu altul? Nu va mai sopteste la ureche cuvinte care alta data va faceau sa va zburliti de placere sau nu mai sunteti sinceri unul cu celalalt?


2. … si mai putin sex!


Dumneavoastra sunteti cea care vrea si se simte respinsa sau, din contra, dumneavoastra il respingeti pe el? Faceti mult mai putina dragoste, va bagati in pat, va dati un sarut formal si dupa adormiti spate in spate? Iar in cazurile in care reusiti sa va stârniti dorinta, sunt aceleasi pozitii si nu va mai puneti deloc imaginatia la contributie?


3. Lipsa atentiei


Mai putine intâlniri, mai putine mesaje, surprize si chiar mai putina atentie unul pentru celalalt… Va pune tot mai putine intrebari si se intereseaza tot mai putin de viata dumneavoastra… Ca si cum nu i-ar mai pasa de ceea ce faci, ca si cum lucrul acesta nu l-ar afecta in nici un mod… Ca rezultat, comunicati din ce in ce mai putin.


4. Mai putine cadouri in cuplu


Mai multe planuri in gasca, cât mai putine doar pentru voi doi? Trebuie sa stabiliti o intâlnire cu el cu o saptamâna inainte… Are din ce in ce mai multe lucruri mai importante de facut si aveti impresia ca deja contati mai putin decât inainte… Sau chiar incepeti sa simtiti ca e mai bine sa va gânditi serios la viata dumneavoastra singura si nu in cuplu.


5. Mai multe certuri


A câta oara ati ajuns sa va faceti reprosuri? Pentru orice lucru marunt casa ia foc si se duce totul de râpa… Faceti cât mai putine eforturi ca sa aranjati lucrurile…


6. Mai multa rutina


Aceleasi baruri, aceleasi cine, aceleasi planuri… aveti impresia ca ati mai trait totul o data? Nici unul dintre voi nu pare sa ia initiative pentru a schimba ceva. Incepeti sa va plictisiti ingrijorator de tare.


7. Mai putina gelozie…


Inainte, numai daca va uitati putin peste umar, urma o criza de gelozie de proportii. Acum nu numai ca nici nu isi da seama chiar si sa faci altuia cu ochiul, ba mai mult, va incurajeaza sa iesiti singura.


8. Mai multa indiferenta!


Nici macar nu mai glumiti pe tema copiilor comuni si deja dumneavoastra va vedeti la bratul altuia… V-a lasat sa plecati fara sa va puna nici o intrebare? Pare ca nu va mai pasa cu cine si de ce va petreceti timpul?


9. Viata fara el


Va vedeti celibatara si vi s-a acrit de viata in cuplu, vi se pare deja o povara si simtiti ca va este mai bine fara. Sau, mai mult, simtiti nevoia de libertate? Va lipseste din ce in ce mai putin si uneori chiar va bucurati destul de mult de momentele fara el, ceea ce inseamna mai putine tipete si reprosuri…


10. Mai putine proiecte


Daca dumneavoastra vorbiti de urmatorul concediu de vara si el schimba subiectul, pretextând ca mai este pâna atunci… Când va spune sa cumparati ceva la comun, dumneavoastra va eschivati… Cu atât mai mult, aveti impresia ca nici el, nici dumneavoastra nu vreti sa stati prea mult timp impreuna si cu atât mai putin sa ramâneti alaturi o viata…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS