16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri IT&C

Google vinde publicitate pe eBay


Google planuieste sa vânda publicitate pe internet prin intermediul cunoscutului site de licitatii eBay, folosind un sistem de tip „click-to-call“. Dupa cum informeaza London Free Press, intelegerea incheiata intre cei doi giganti va pune acest sistem la dispozitia potentialilor cumparatori, care vor putea intra in legatura cu agentiile de publicitate printr-un simplu click, pe o pagina web.


„Avem sansa de a crea o modalitate complet noua destinata cumparatorilor si vânzatorilor care doresc sa intre in legatura on line. Speram ca ei vor contribui la dezvoltarea EBay si Google“, a declarat Meg Whitman, director executiv in cadrul EBay Inc.


Totodata, directorul executiv al Google Inc., Eric Schmidt, a mentionat ca intelegerea cu EBay „are toate sansele sa se desfasoare pe o perioada indelungata“. Cu toate acestea, el a refuzat sa faca publice detaliile acordului respectiv.


Potrivit sursei citate, sub incidenta acestui parteneriat, Google va deveni unicul ofertant de reclame pe eBay, in afara Statelor Unite. Aceasta decizie vine la câteva luni dupa ce eBay anuntase ca planuieste o intelegere asemanatoare cu Yahoo Inc., aceasta desfasurându-se pe plan intern.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS