5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSeducatoare prin atitudine!

Seducatoare prin atitudine!

Atitudinea sexy este, in primul rând, o stare de spirit, dar ritmul trepidant al vietii va face sa uitati sau chiar sa va temeti sa emanati sexualitate, sa va simtiti atragatoare. Nu este nevoie sa luati vreo pastila ca sa va redea cheful de viata si de dragoste. Daca viata dumneavoastra sexuala nu este chiar roz, este momentul sa luati … atitudine sexy. Urmati cele sase strategii propuse de site-ul www.idieta.ro de cucerire a barbatului din viata dumneavoastra.


Inamicul nr. 1: Timpul! Munciti zece ore pe zi, aveti grija de copii, gatiti, tineti casa luna, iesiti la o cafea cu prietenele. Credeti ca mai aveti timp si energie pentru trei nopti de dragoste pe saptamâna?


Aveti pretentii de Superwoman, dar problemele si stresul va cam reduc apetitul sexual. Nu, nu aveti nici o problema fizica, este doar corpul dumneavoastra protejându-se de o eventuala sarcina in momentele acestea grele (nu va bazati pe aceasta metoda contraceptiva!).


Strategia nr. 1: Schimbati-va stilul de viata! Gânditi-va serios cum va puteti imbunatati calitatea vietii. Nimeni altcineva nu poate face acest lucru in locul dumneavoastra.


Inamicul nr. 2: Copiii! Tind sa va acapareze tot timpul. Nu mai aveti parte de momente in doi, de intimitate, de liniste.


Strategia nr.2: Angajati o bona! Nu doar pentru zilele in care aveti mai mult de lucru sau sunteti plecata in delegatie. Angajati o bona cu norma intreaga si profitati de tinerete. Iesiti in oras cu prietenii, la cine romantice, la discoteca. Depasiti starea in care va aflati acum si veti avea o viata sexuala sanatoasa.


Inamicul nr. 3: Oboseala! Pentru a va simti sexy si relaxata, nicidecum epuizata. Cum ar fi sa adormiti in timpul preludiului? Poate amuzant, dar si frustrant. Aveti nevoie de cel putin sapte ore de somn in noaptea anterioara pentru a fi in forma pentru o ora, doua ore de dragoste.


Strategia nr. 3: Programati-va ziua astfel incât sa va puteti odihni suficient. Aveti peste 30 de minute pe canapea, lasati curatenia pe mâine, relaxati-va intr-un fotoliu. Schimbati-va prioritatile si lasati ce puteti face astazi pentru mâine, poimâine, saptamâna viitoare.


Inamicul nr. 4: Dezorganizarea! Nu va bazati pe spontaneitate. Nu lasati totul pe seama inspiratiei de moment.


Strategia nr. 4: Planuiti! Stabiliti o seara de comun acord, in care dumneavoastra sa fiti in forma, iar el sa nu aiba nici o alta preocupare (meciul de la tv).


Inamicul nr. 5: Distanta! Nimic mai descurajator decât lipsa apropierii fizice, a imbratisarilor, a atingerilor, a tandreturilor nonsexuale.


Strategia nr. 5: Apropiati-va! Gasiti timp pentru tandrete, pentru discutii, pentru distractie – impreuna la bine.


Inamicul nr. 6: Pudoarea! Lipsa increderii in dumneavoastra duce invariabil la inhibitii.


Strategia nr. 6: Jucati-va! Pentru ca este foarte dificil sa va refaceti increderea in dumneavoastra si sa depasiti anumite inhibitii, incepeti cu jocuri. Cititi literatura erotica, amuzati-va purtând costume haioase. Lumânari si sampanie sau vin rosu, o baie impreuna – reteta unei nopti perfecte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS