6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCum aflati daca iubita va insala on line?

Cum aflati daca iubita va insala on line?

Discutiile pe internet, inscrierile la agentii matrimoniale on line sau chiar sexul virtual reprezinta motivele pentru aproape o treime dintre divorturile in Marea Britanie, in ultimii ani. „Aventurile“ on line nu se refera insa la mesajele „nevinovate“ care, uneori, nici macar nu sunt create de expeditori, ci doar copiate de pe anumite site-uri, ci la sentimentele pe care atât femeile, cât si barbatii ajung sa le investeasca in noile relatii, neglijându-si partenerii de viata.


Un studiu recent, efectuat in Marea Britanie cu ajutorul a 50.000 de voluntare, a demonstrat ca 53 la suta dintre britanice au avut cel putin o aventura on line. Surprinzator, peste 70 la suta dintre ele nu considera ca aceste experiente pot fi calificate drept „infidelitati“. Totodata, una din sapte femei sustine ca este singura atunci când se implica intr-o relatie virtuala, desi ea are un partener stabil.


In general, preocuparea pentru o relatie virtuala apare in cazul femeilor care petrec mult timp in fata unui calculator conectat la internet, fie pentru ca nu au un loc de munca sau pentru ca serviciul pe care il au le permite acest lucru.


Unul dintre marile „avantaje“ ale aventurilor on line este usurinta cu care se poate intra in legatura cu celalalt, fara a fi nevoie de intâlniri pe ascuns. Astfel, partenera poate sta de vorba nestingherita cu „iubitul“ sau, in timp ce dumneavoastra stati in aceeasi camera, privind linistit un meci de fotbal.


„Tehnologia le ofera oamenilor posibilitatea de a avea un alt tip de relatii, diferite de cele de acum câteva decenii. Aventurile on line ne pot da sentimentul ca il avem si pe «celalalt» sub acelasi acoperis cu partenerul de viata. Acest lucru nu ne mai face sa ne simtim vinovati de «inselaciune», desi aceasta exista“, a declarat Denise Knowles, consilier marital la o clinica din Marea Britanie.


Un semn clar ca partenera ar putea avea o aventura on line apare atunci când aceasta prefera sa stea la calculator in loc sa va uitati impreuna la un film sau sa iasa cu prietenele in oras. Desi pentru un barbat un astfel de comportament ar putea parea „normal“, o femeie care renunta la o seara „cu fetele“ pentru a sta cât mai multe ore in fata calculatorului ridica mari semne de intrebare.


Convingerea ca partenera are o relatie virtuala vine atunci când constatati ca aceasta insista sa fie singura in camera când sta la calculator. Astfel se asigura ca dumneavoastra nu aveti nici o sansa sa aruncati o privire peste conversatiile ei on line.


„De multe ori, aventurile, indiferent de ce natura, apar din curiozitate. Dar, pe parcurs, exista pericolul sa se transforme in legaturi serioase. Trebuie sa se tina cont insa de faptul ca aventurile nu reprezinta o cauza, ci un simptom al unei relatii care nu mai functioneaza cum trebuie“, a mai declarat Denise Knowles.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS