10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPresedintele Coreei de Nord se casatoreste cu secretara sa

Presedintele Coreei de Nord se casatoreste cu secretara sa

O secretara va deveni Prima Doamna a Coreei de Nord. Dupa cum informeaza Tgcom.it, Kim Ok, de 42 de ani, secretara personala a presedintelui, va deveni in curând cea de-a patra sotie a acestuia.
De ani buni alaturi de dictatorului din Pyongyang, secretara l-a insotit pe Kim Jong-il in calatoriile sale in strainatate. Kim Ok este ultima partenera de viata a lui Jong „in ordinea aparitiei“, in precedent dictatorul nord-coreean având o relatie cu o balerina si o actrita. Absolventa de conservator, Kim Ok joaca de mult timp rolul de „prima doamna“. Mai mult chiar, in luna ianuarie, l-a insotit pe dictator intr-o vizita oficiala in China, ea fiind prezentata presedintelui chinez Hu Jintao drept „sotia“ lui Jong.
„Liderul iubit“, cum este numit Kim Jong-il, de 64 de ani, a avut dintotdeauna o slabiciune pentru femeile frumoase. El a mai fost casatorit de trei ori. Ko Yong-hui, fosta dansatoare, a murit in august 2004, fiind bolnava de cancer la sân. Sung Hae-rim, fosta actrita, a murit la Moscova in 2003, din cauza unei afectiuni cardiace, iar Kim Young-sook a murit in anii 1970, din cauze necunoscute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS